otkrivamo

Počelo snimanje druge sezone serije "Istine i laži", evo ko će zameniti Borku Tomović u ulozi Vanje

0

Hit serija "Istine i laži" dobija svoj nastavak, snimanje druge sezone upravo je počelo, a u ekipi će se naći i neki novi glumci.

Ekipa serije 'Istine i laži
Ekipa serije "Istine i laži" na proslavi zadnje klape prve sezonefoto: Aleksandar Krstović

Jedna od najpopularnijih domaćih serija "Istine i laži" posle uspešne prve sezone nastavlja televizijski život, a nove sezone pojaviće se sredinom septembra na Prvoj televiziji.

 

Snimanje druge sezone upravo je počelo, a trajaće čak do aprila sledeće godine.

 

Istine i laži
Istine i lažifoto: Aleksandar Krstović, TV Prva

Jedna od glavnih glumica Jana Milić najavljuje mnogo iznenađenja u nastavku serijala.

Kao i uvek, scenario je nepredvidiv i gledaoci neće moći ni da naslute šta ih sve čeka u novoj sezoni", rekla je glumica za Jutarnji program TV Prva.

Ono što je izvesno je da će se u drugoj sezoni pojaviti mnogo novih glumaca, a neki od njih su Aleksandar Srećković Kubura i Sofija Juričan.

Sofija će u novom serijalu zameniti u ulozi Vanje Borku Tomović, koja je iz najlepših razloga morala da prekine snimanje", otkrila je Jana, potvrdivši priču da je njena koleginica Borka trudna.

 

 

 

 

Janin partner iz serije, Zoran Pajić, ne želi da otkriva ništa od zapleta novog serijala "Istine i laži", sem da će u njemu njih dvoje imati mnogo manje zajedničkih scena. 

 

Bojana Ordinačev i Zoran Pajić u seriji 'Istine i laži
Bojana Ordinačev i Zoran Pajić u seriji "Istine i laži"foto: Prva Tv Promo

Prvi serijal snimali smo punih devet meseci, svi smo se jako zbližili, tako da smo nastavili da se družimmo i ovog leta, a nadam se da će tako biti i sa novim kolegama, kojima poručujem samo da budu potpuno opušteni," kaže Pajić.

 

makonda-tracker