Selo gori a baba se češlja: Zlatana i Smiljana odlaze u Dubič

U subotu 4. decembra na Prvom programu RTS-a od 20 časova pogledajte novu epizodu serije Selo gori a baba se češlja pod nazivom Zarobljenici
0
1 / 7 Foto: Promo

Mila i Đoda su u Kragujevcu, u poseti vojniku Draganu. Odlaze zajedno u poslastičarnicu u kojoj radi Jelena (Danica Todorović). Dragan želi da upozna oca sa devojkom koja mu se sviđa. Ali ona, vidno uznemirena i tužna, odlazi, a sin Dragan kreće za njom. Mila odjednom dobija jake bolove. Naslućuje se da se radi o nečemu veoma ozbiljnom.

Sin Dragan sedi ispred bolnice. Čeka da se Jelena pojavi. Nailazi na doktora Miloša (Milan Čučilović) i glavnu sestru (Milena Pavlović).

Radoslav je u arhitektonskom birou. Razgovara sa arhitektom (Irfan Mensur) o projektu za izgradnju kuće na novom placu. U kancelariju ulazi Svetlana (Suzana Mančić).

Na Radašinovoj kapiji se pojavljuje Cveta, Dimčetova bivša žena. Dočekuje je Ivana, prilično neprijateljski raspoložena. Ne prepoznaju jedna drugu.

Zlatana i Smiljana odlaze u Dubič. Dok se prikradaju preko livade, čekajući da naiđe Živka, nailaze na strica Nestora, koji je u svađi sa Mitrom. Misleći da su na neprijateljskoj strani, Nestor uzima Zlatanu i Smiljanu za zarobljenike.

makonda-tracker