ostvarenje sna

Još jedna SRPKINJA večeras na EVROVIZIJI: FAVORIT broj 1 svih KLADIONICA na večerašnjem polufinalu

0

Teodora, poznata kao Teja, je inače nastupala i na Beoviziji 2020. godine, a u finalu ovog takmičenja zauzela je 10. mesto

foto: Roman Zach-Kiesling / APA / Profimedia
foto: Roman Zach-Kiesling / APA / Profimedia

Srbi su poznati kao talentovan narod, a glavna šala je da nas ima na svakom kontinentu u svakoj državi i svakom gradu, stoga nije neobično da na takmičenju za Evroviziju srpska pevačica zastupa drugu državu.

 

Prisetimo se da je 2021. pevačica srpskog porekla, Barbara Pjević, predstavljala Francusku na ovom takmičenju. Ove godine je u pitanu Teodora Špirić, srpska pevačica rođena u Beču, i predstavljaće Austriju sa pesmom "Who The Hell Is Edgar?" u duetu koji se zove Teya & Selena.

 

Teodora, poznata kao Teja, je inače nastupala i na Beoviziji 2020. godine, a u finalu ovog takmičenja zauzela je 10. mesto. Za evrovizijski portal je rekla da joj je životni san bio da učestvuje na takmičenju za pesmu Evrovizije, jer to za nju simboliše uspeh i ostvarenje svih snova bez obzira na poreklo i situaciju iz koje neko dolazi. 

 

Teya&Selena na nastupu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E Y A (@whothehellisteya)

 

Ova mlada i ambiciozna devojka učestvovala je i u evrovizijskim kampovima u Švajcarskoj, Švedskoj i Belgiji, pesme piše od svoje 17. godine. Selenu, sa kojom nastupa na ovogodišnjoj Evroviziji, upoznala je na Austrijskom takmičenju Starmania 21 nakon čega su postale nerazdvojne.

 

Obe su učestvovale u nekoliko takmičenja u želji da se pojave na Evroviziji, a ove godine su to i uspele zajedničkim snagama. Evo videa za pesmu "Who The Hell is Edgar?" koji je i više nego interesantan:

 

 

Željno išlejuemo da vidimo večerašnji nastup ove dve devojke. Teja je na svom instagram profilu podelila delić njihovog kostima, odnosno samo fotografiju crvenih noktiju na kojima je crnom i belom bojom ispisano "Poe".

 

Nokti takmičarki dan pre nastupa na generalnoj probi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E Y A (@whothehellisteya)

 

Ovo nam daje nadu da će nastup biti spektakularan, a na kladionicama su za večerašnje polufinale svakako na prvom mestu.

 

makonda-tracker