SNAŽNA ŽENA

INSPIRISANA najsnažnijom ženom daleke istorije: Tajna najboljeg kostima sa prve polufinalne večeri EVROVIZIJE

0

Ova mlada dama otvorila je prvo polufinalno veče, i moramo priznati da je to bio odličan izbor organizatora, jer je takmičenje počelo u velikom stilu

foto: EPA-EFE/Adam Vaughan
foto: EPA-EFE/Adam Vaughan

Trend moćnih žena je još uvek vrlo aktuelan. "Girl boss" era, je era žene koja je sposobna, nezavisna, jaka i sve što ide uz to je nastupila negde na smeni dve generacije Milenijalaca i Generacije Z. A to je tema jedne od favorita ovogodišnjeg takmičenja za pesmu Evrovizije.

 

Norvežanka Alessandra koja ove godine predstavlja svoju državu na ovom popularnom takmičenju pojavila se sa pesmom "Queen of Kings" (Kraljica kraljeva).

Ova mlada dama otvorila je prvo polufinalno veče, i moramo priznati da je to bio odličan izbor organizatora, jer je takmičenje počelo u velikom stilu. Od koreografije i kostima, do fantastičnih vokala ove pretalentovane devojke.

 

Naravno pesma je prošla u finale, a Alessandra je najavila da će kostime podići na sledeći nivo. Sinoćnu kombinaciju inspirisala je kraljica Elizabeta I, jedna od najprosperitetnijih vladara Engleske i Irske, koja je vladala od 1558. godine do 1603. kada je preminula.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Adam Vaughan

 

Alessandra je bila odevena u smaragdno zeleni bodi sa zlatnim detaljima visokim okovratnikom i naglašenim kukovima, poput haljina koji su bili u modi za vreme vladavine kraljice Elizabete I, a za njom se vijorio crni prozirni plašt. 

 

Na njoj je sve označavalo moć i snagu, a poruka pesme je jasna, žena je uvek bila snažna bez obzira na to u kojoj eri je živela. Alessandri i njenoj pesmi želimo sve najbolje, i neka nastavi da širi ovu intezivnu poruku.

 

makonda-tracker