ne krije tugu

Pre nastupa je plakao sat vremena: Luk Blek nakon plasmana u finale Evrovizije podelio emotivno priznanje

0

Predstavnik Srbije predstavljao nas je prve polufinalne večeri na Evroviziji tako da možemo samo da budemo ponosni, a on je nakon plasmana u finale otkrio da mu nije bilo lako da izađe na scenu

Luk Blek na Evroviziji
Luk Blek na Evrovizijifoto: EPA-EFE/Adam Vaughan

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, koja se održava u Liverpulu jer u Ukrajini, zemlji prošlogodišnjih pobednika, traje rat, plasirao se u finale!


Luk Blek svojom pesmom "Samo mi se spava" oduševio je evropsku publiku prve polufinalne večeri, dobio je ovacije i potom saznao da će nastupiti u subotu, kada se održava finale, a on ne krije koliko je srećan.


Ljudi, hvala vam najviše na svetu. Ja sam toliko pod utiskom, nisam znao da će mi sve ovo toliko značiti, a toliko mi znači. Mnogo mi znači – rekao je Luk u izjavi za Blic.


Mladi muzičar Luk Blek je nakon prvog polufinala govorio na konferenciji za medije, kada je priznao da se prošlih dana osećao vrlo loše zbog strašnih dana kroz koje prolazi srpsko društvo, nakon što su se za dva dana dogodila dva masovna ubistva, od kojih jedno u osnovnoj školi.

 

Luk Blek je predstavnik Srbije na Evroviziji
Luk Blek je predstavnik Srbije na Evrovizijifoto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Prema Lukovom priznanju, on je jedva uspeo da nastupi zbog bola koji oseća zbog stradalih.


Želim da posvetim ovaj nastup ljudima koji pate zbog ovih događaja. Mnogo mi znači što sam se kvalifikovao dalje. Posvećujem to njima. Bilo bi mi žao da se nisam kvalifikovao. Želim samo da poručim porodicama nastradalih da ostanu jake. Pogođen sam tim vestima, plakao sam sat vremena, nisam mogao da prestanem ni da izađem iz hotela, ali sam se potrudio da što bolje izvedem ovaj nastup – priznao je naš predstavnik na Evroviziji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)


I učinio nas je ponosnima. Bravo i hvala!

 

 

makonda-tracker