nestvarna

NIKO je ne bi nosio kao ona: Najlepša haljina prve večeri Evrovizije je pravo malo remek-delo

0

Koliko god da su se pevači sa svih strana Starog kontinenta potrudili, svi su ostali u senci zanosne voditeljke

foto: EPA-EFE/Adam Vaughan
foto: EPA-EFE/Adam Vaughan

U Liverpulu je sinoć počela 67. Evrovizija, koja se zbog rata u Ukrajini, zemlji prošlogodišnjih pobednika, održava u Velikoj Britaniji.


Predstavnik Srbije Luk Blek plasirao se u finale, uz sjajne reakcije publike na njegov nastup, a pored izvođača posebne simpatije pobrali su šarmantni voditelji.


Ove godine će Evroviziju voditi pevačica i reperka Ališa Dikson, ukrajinska pevačica Julija Sanjina i engleska glumica Hana Vadingem, dok ćemo u finalu videti i čuvenog voditelja i zaljubljenika u ovaj šou Grejama Nortona.

 

Svakako najpoznatija među voditeljima je Hana Vadingem, koje se verovatno sećate kao sveštenice Septe Unele u seriji "Igra prestola" ili je trenutno gledate u ulozi Rebeke Velton u seriji "Ted Laso".


Hana, zanosna plavuša koja je poznata po širokom osmehu, odabrala je toaletu koja sjajno ide uz njen karakter – očaravajuću haljinu u bojama duge.

 

Hana Vadingem, glumica i voditeljka ovogodišnje Evrovizije
Hana Vadingem, glumica i voditeljka ovogodišnje Evrovizijefoto: Licensed by Story Picture Agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stilisti su za nju pripremili model brenda Costarellos, haljinu nazvanu Georgette čija cena iznosi 1.675 evra. U pitanju je kreacija koja se prodaje još u svetlozelenoj i bledoroze nijansama, ali je ubedljivo najefektnija varijanta s predivnim prelivima ljubičaste, žute, roze i plave boje.

 

Voditeljke ovogodišnje Evrovizije
Voditeljke ovogodišnje Evrovizijefoto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Hanina toaleta ima dubok V-izrez s bretelama, a s ramena joj padaju dugačke trake. U pitanju je komad maksi dužine koji naglašava struk i glumičinu vitku liniju, a ona ga je ponela s gracioznošću po kojoj je poznata.

 

Voditeljke Evrovizije 2023
Voditeljke Evrovizije 2023foto: Vesa Moilanen / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Još fotografija Hane Vadingem pogledajte u galeriji.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

makonda-tracker