moderna princeza

Ratnički, a ženstveno, svedeno, a MOĆNO! Nevena Božović nosila je jednu od najlepših haljina u dugoj istoriji Evrovizije

0

Ime Nevene Božović, danas Ivanović, odlično je poznato ljubitelima Evrovizije, koji su je upamtili kako zbog pesme i glasa, tako i zbog prirodne lepote i veličanstvene haljine

Nevena Božović na Evroviziji 2019. godine
Nevena Božović na Evroviziji 2019. godinefoto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

U Liverpulu je sinoć počela 67. Evrovizija, najveće i najpopularnije muzičko takmičenje na Starom kontinentu, koje se održava u Velikoj Britaniji zbog rata u Ukrajini, zemlji prošlogodišnjih pobednika Kaluš orkestra.


Naš predstavnik Luk Blek oduševio je publiku prve polufinalne večeri i plasirao se u finale, a muzičar privlači komplimente i simpatije publike na svakom koraku.


Svi predstavnici Srbije do sad ostavljali su odličan utisak kod publike, a jedna od onih koji su dobro upamćeni među zaljubljenicima u Evroviziju bila je naša Nevena Božović, koja se 2019. godine predstavila u Tel Avivu pesmom "Kruna".

 


Iako je Nevena Božović Ivanović zauzela tek 18. mesto, ona je privukla mnogo pažnje i na društvenim mrežama su komentarisali njen moćan glas, lepotu i nestvarnu toaletu u kojoj je nastupila.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN


Već nakon prve probe, pisalo se i pričalo naširoko o našoj Neveni, koja je ponela nesvakidašnju crnu haljinu.

 

Zahvaljujući efektnom metalik nakitu, koji joj je pružio "ratničku crtu" i mnoge podsetio na seriju "Igra prestola", koja se završavala baš tih dana, sve je bilo još zapaženije.

 


Nevena je nosila toaletu čiji je gornji deo sastavljen od korseta i ispod koje se pruža efektna suknja koja pada u karnerima, a u prvi plan ističe jednu nogu.

 

Nevena Božović na Evroviziji 2019. godine
Nevena Božović na Evroviziji 2019. godinefoto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Toaletu je osmislila dizajnerka i njena imenjakinja Nevena Ivanović, koja je tada podelila da su reakcije na Nevenino izdanje u Izraelu sjajne i da ih ono asocira na kostime u seriji "Igra prestola", koja je završena upravo te godine.


Kako je Nevena Ivanović tada istakla, haljina je inspirisana upravo Nevenom Božović.


Haljina je inspirisana kontrastima koje Nevena nosi u sebi, neverovatnom snagom i ženstvenosti kao i kontrastima svetlog i tamnog, nežnog i energičnog – istakla je ona za Ženu.

 


Sličnu kreaciju pevačica je nosila i u spotu za "Krunu", kada je uz neobičan nakit ponela i zanimljivu krunicu, a kompletan look odisao je zanimljivim spojem klasične elegancije i avangardnih elemenata.

 

Nevena Božović u spotu za pesmu 'kruna'
Nevena Božović u spotu za pesmu "kruna"foto: Nevena Official, Youtube Printscreen

Nevena je kombinovala ovaj komad sa crnim sandalama jednostavnog dizajna, a haljina je ostala u prvom planu i zahvaljujući upečatljivim volanima i trakama oko nogu. Sve to pratio je i kratak šlep, pa je naša pevačica izgledala vrlo glamurozno.

 

 

makonda-tracker