uzbuđenje raste

Morate da vidite šta je obukla za put u Torino: Konstraktin stajling nosi MOĆNU SIMBOLIKU

1

Pozdravila se sa porodicom i prijateljima i nasmejana otišla na let za Italiju. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska predstavnica na Pesmi Evorvizije Ana Đurić Konstrakta jutros je sa svojom ekipom otputovala u Torino. 

 

Nju su osim medija na put u Italiju ispratili i članovi njene porodice. 

 

Konstrakta je odlučila da oduče pretežni belu kombinaciju, ali su se tu našli i crveni i plavi komadi. Nešto malo crvene imala je na svojoj jakni, dok je u plavoj nijansi bila njena majica. Interesantno je da je na sebi imala boje koje krase i srpsku zastavu. 

 

 

— Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo — započela je ona za "Blic", pa otkrila kako je protekao rastanak sa porodicom, a mi smo primetili da je u jednoj od kesa bio i čuveni lavor:

 

Konstrakta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Juče je bio taj dan kada smo se nešto grlili, ljubili i plakali... Ali sve je okej, moja deca su velika sve im je jasno, malo je bilo napeto — rekla je Konstrakta neposredno pred put u Torino, a na pitanje da li je ponela neku amajliju, umetnica kaže:

 

— Pa vidim da se to vrti po medijima. Amajlija kao takva ne, ali imam to prstenje koje se u medijima pretvorilo u amajlije, koje ja nosim na svakom koncertu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Оve godine Srbija će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije, 12. maja u Torinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom...

 

 

 

 

 

makonda-tracker