SREĆNO!

SMRŠALA 4 kg za mesec dana, spakovala je NEŠTO VAŽNO: Evo šta nam je sve Konstrakta otkrila pred put u Torino

3

Ana Đurić Konstrakta spremna je da krene na put u Torino.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pripreme za nastup na Evroviziji bile su veoma naporne i zahtevne. Zbog toga je poznata pevačica smršala čak četiri kilograma.

Danima se uvežbavala koreografija, jer kako Konstrakta kaže, svi moraju da budu kao jedno.

- Posednji dani pred put su bili veoma napeti. Spavamo malo, jedemo mnogo i lepo. Ponavljamo koreografiju besomučno mnogo puta, bez obzira što je ona veoma jednostavna. Svi moramo biti sinhronizovani. Pripreme su ok, sve je definisano, sad ostaje samo da se popakujemo - kaže Ana.

Ovo veliko takmičenje predstavlja pravi izazov za nju i njen tim. Zbog toga su dali sve od sebe da sve do detalja bude savrešno.

Ana Đurić Konstrakta se ne opterećuje mnogo time da li će i kako da prođu na takmičenju, jer kako kaže uradili su sve što je bilo u njhovoj moći:

- Mi želimo da predstavimo Srbiju u najboljem mogućem svetlu. Ipak, nije sve u našim rukama. Za sada nam je fokus da uđemo u finale i ako uđemo u finale nadam se da ćemo dalje dobro proći - kaže ona.

Dragana Kosjerina
foto: Glossy, Nedeljko Tišanović

Konstrakta je takođe rekla i da su stigle čuvene borosane, dva para, pa o tome više ne mora da brine.

Osim ličnih stvari, Konstrakta na svoj nastup u Torino nosi i sapun koji joj je potreban za nastup, a tu je takođe, kao obavezan deo njenog prtljaga i hidrantna krema, kako joj se zbog čestog pranja ruku ne bi isušila koža.

- Obavezne su kremice, s dosta pantenola, vitamina E - s osmehom na licu kaže ona.

Pesma kojom će se Srbija predstaviti na Pesmi Evrovizije 2022. trebalo je da bude jedna vrsta poruke.

Konstrakta
foto: Foto: Glossy

- Mi smo dobili priliku da kroz pesmu provečemo neku važnu poruku, kroz taj takozvani titl na engleskom - kaže ona

Na pitanje da li je plaši taj brzi tempo koji nosi Evrovizija, Konstakta kaže da se u njenom životu već sve toliko promenilo nakon marta da je sad spremna na sve.

- U mom životu se promenilo sve. Jedina rutina koja je ostala jeste to da kad ustanem ujutru svog psa moram da izvedem u park, jer išla ja na Evroviziju ili ne on mora da obavi svoje fiziološke potrebe - zaključila je ona.

makonda-tracker