detalji su jezivi

"Zovite me ludom, ali JA GA VOLIM": GNUSNE PRELJUBE koje je Sara Džesika Parker oprostila mužu

0

Glumački par Sara Džesika Parker i Metju Broderik ove godine slave 25 godina braka, a iza njih je duga ljubavna priča prepuna uspona i padova.

foto: Profimedia / Supplied by LMK / IPA
foto: Profimedia / Supplied by LMK / IPA

Sara Džesika Parker i Metju Broderik su se upoznali davne 1991, a tek sledeće godine su izašli na prvi sastanak.

 

Njihovo venčanje je upamćeno po tome da gosti nisu znali na šta su pozvani, samo su dobili pozivnice za proslavu, a mlada je nosila crnu venčanicu, dok je mladoženja imao uobičajeno odelo.

 

U jednom intervjuu, Sara Džesika je jednostavnom izjavom opisala svoju ljubavnu priču:

 

- Ja volim Metjua Broderika. Zovite me ludom, ali ja ga volim.


Istina, ovaj par je bio primer prave ljubavi sve do jednog momenta koji je zauvek obeležio njihov život, a od slavne glumice napravio ženu koja je spremna sve da oprosti.


Naime, Metju je u jednom baru upoznao dvedesetpetogodišnju devojku, socijalnu radnicu, kojoj je ubrzo počeo da šalje poruke. Nedugo posle toga, oni su počeli da se viđaju, a stvari su postale ozbiljnije nakon jedne proslave na Menhetnu kod zajedničkog prijatelja.

 

Kruže priče da ga je ta devojka zvala Meti slatkiš, a postoje i svedoci burnog raskida. Devojka je pokušavala da ga ostavi, ali bezuspešno. Nakon toga, Metju se nije skrasio, već je više puta viđen kako odlazi u kasne noćne posete kod različitih žena. Postoje priče da je Metju u jednoj svojoj pijanoj poseti ušao u sobu jedne prijateljice, zatvorili su se u kupatilo i nakon pola sata, Metju je izašao, njoj je rekao "dobro, ćao", a nakon toga tu devojku su pronašli u donjem vešu kako leži na krevetu. Sve ovo se dešavalo dok je Sara Džesika snimala Seks i grad, ali bilo je nedovoljno da ga poznata glumica ostavi.

 

1 / 6 Foto: Profimedia / Supplied by LMK / IPA


Ovaj par danas ima troje dece i trude se da uvek u javnosti izgledaju srećno, a popularna Keri Bredšo tvrdi da je njena ljubav bezgranična i da je ponosna na svog supruga.

 

 

makonda-tracker