Intervju

Luk Blek: Sigurnim koracima do vrha

0
Mladi pop muzičar, o čijem se raskošnom talentu sve više priča, otkriva kako se posle skoro deset godina pisanja pesama u tajnosti odvažio da izađe pred publiku
Foto: Universal Music, promo
Foto: Universal Music, promo
Gruvlend
D-Generation Universal Music Story

Story: U septembru izlazi vaše debi EP izdanje, a publika je pre toga imala prilike da vas upozna zahvaljujući singlovima D-Generation i Holding on to Love i njihovim remiksima. Šta možemo da očekujemo na albumu?


D-Generation

Story: Muzikom ste počeli da se bavite veoma rano, a kao tinejdžer snimili ste čak šest albuma koje su čuli samo vaši najbliži. Kakve su bile njihove reakcije i zašto ste čekali toliko dugo da izađete u javnost?

-



Story: O čemu su govorili vaši rani albumi? Hoćete li upotrebiti nešto od tog materijala?
- Universal Musicom

Story: Pesma D-Generation svojevrsna je elektrohimna generacije za koju ste rekli da svesno stvara lažnu sliku o sebi. Kako vidite svoju generaciju i vaše mesto u njoj?

- D-Generation

Story: Spot za ovu pesmu radili ste sa umetnikom Vasilijem Vujovićem Vassom i može se reći da je neobičan i drugačiji od onoga što domaći izvođači obično rade. Smatrate li da je vizuelni identitet muzičara važan za uspeh i koliko se time uopšte bavite? Koje umetnike/muzičare biste naveli kao uzore?

-

Story: Mali broj izvođača iz Srbije odvažio se da radi pesme na engleskom, a i oni koji su to probali nisu postigli prevelik uspeh. Šta su vaši razlozi da pevate na tom jeziku?



Story: Do koje publike želite da doprete i imate li planove za internacionalnu karijeru, što se da naslutiti na osnovu pesama na engleskom?

-



Story: Gde publika uskoro može da vas vidi i čuje uživo?

Waves Vienna

Razgovarala: Vera Nikolić
TAGOVI: muzika
makonda-tracker