za ponos

Velika i divna porodica Nebojše Glogovca: Iza sebe je ostavio dvojicu sinova i jednu malu princezu

0

Slavni glumac napustio nas je pre šest godina, a uspomenu na njega čuvaju njegove brojne uloge, publika kojoj nedostaje i oni najvažniji – njegovi najmiliji.

Nebojša Glogovac je preminuo u februaru 2018. godine
Nebojša Glogovac je preminuo u februaru 2018. godinefoto: Nemanja Pančić

Domaći mediji javljaju da je Gavrilo Glogovac (26), sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, napadnut u Beogradu.


Napad se navodno dogodio u ponedeljak ujutru na Novom Beogradu, a policija je identifikovala napadače, piše Telegraf.


Dodaje se da je napadač na autobuskom stajalištu posle kraće rasprave udario pesnicama u glavu mladog Glogovca, kao i da je o svemu obavešteno tužilaštvo.

Prva supruga i sinovi Nebojše Glogovca


Čuveni Nebojša Glogovac iza sebe je ostavio troje dece, a Gavrilo je nastariji od njih.


Glumac je najpre od 1996. godine bio u braku sa slikarkom Minom Mitrović Glogovac, s kojom je dobio sinove Gavrila i Miloša (23).

 

 

Najstariji od dece obožavanog glumca vodi život daleko od očiju javnosti i njemu se ne zna mnogo. On se pojavio u filmu "Munje: Opet!", u ulozi dostavljača, a u jednoj epizodi je bio deo ekipe serije "Dug moru".

 


Mlađi Miloš je odabrao tatin umetnički put, pa su mediji pisali da je upisao filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti, na kom je Nebojša Glogovac završio glumu.

 

On se, inače, u avgustu ove godine oženio u Zagrebu, a njegovom venčanju su prisustvovali kumovi Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, kao i maćeha Milica.

 

Druga žena i ćerka Nebojše Glogovca


Nakon rastanka od prve supruge i majke njegovih sinova, Nebojša Glogovac se oženio drugom suprugom Milicom, s kojom je 2016. godine dobio ćerku Sunčicu.

 

 

Devojčica je imala svega dve godine kada je čuveni glumac preminuo, a njena majka povremeno na Instagramu podeli neki trenutak iz njihovog života, pa je tako prošle godine otkrila da je Glogovčeva ćerka pošla u prvi razred osnovne škole.
 

Sunčica Glgovac na prvi dan škole
Sunčica Glgovac na prvi dan školefoto: laperiodistaindependiente/Instagram

 

BONUS VIDEO

Dani Nebojše Glogovca u Trebinju 2020.

 

makonda-tracker