naslednici legende

Ovo je porodica Nebojše Glogovca: Sinovi su njegova slika i prilika, a ćerka – PRAVA PRINCEZA

0

Nebojša Glogovac je imao troje dece, sinove Gavrila i Miloša, kao i ćerkicu Sunčicu, a jedan od naslednika je krenuo očevim stopama.

 

Nebojša Glogovac je bio jedan od najomiljenijih glumaca
Nebojša Glogovac je bio jedan od najomiljenijih glumacafoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Naš čuveni glumac Nebojša Glogovac napustio nas je na današnji dan, 9. februara, 2018. godina. Održan je petogodišnji pomen na Novom groblju na kome se su se okupili Nikola Đuričko, Vojin Ćetković i druge kolege, prijatelji i porodica. Važio je za jednog najboljih glumaca u svojoj generaciji, a brojni njegovi citati iz filmova se i danas koriste u svakodnevnom govoru.

 

Munje, Ubistvo s predumišljajem, Bure baruta, Nebeska udica, Kad porastem biću Kengur, Klopka, Hadersfild i Ustav Republike Hrvatske samo su neki od ostvarenja po kojima ćemo ga pamtiti.

 

Iza Nebojše Glogovca ostalo je troje dece, kao i njegova udovica Milica. Sa prvom suprugom, slikarkom Minom dobio je sinove Gavrila i Miloša, dok je sa drugom suprugom Milicom dobio ćerkicu Sunčicu. Nebojša Glogovac je važio za porodičnog čoveka, a njegova porodica bila je njegovo najveće blago.

 

Nebojša se po prvi put oženio 1996. godine sa slikarkom Minom, a kum im je bio poznati Glogovčev kolega Vojin Ćetković. 

 

Nedugo posle toga, Nebojša i Mina su dobili svoje najstarije dete - sina Gavrila. On je rođen 1999. godine, ali osim toga u medijima se još malo šta može pronaći o njemu. Po fotografijama se može videti da likom podseća na oca.

 

 

Dve godine mlađi sin Miloš, koga je takođe dobio iz braka sa prvom suprugom Minom, rođen je 1998. godine. Za razliku od brata njega smo imali prilike da viđamo u medijima, čak je jedno vreme vodio emsiju "Kuvanje gruvanje", i to sa svega 15 godina.

 

 

Završio je Petu beogradsku gimnaziju, nakon toga je na neki način krenuo tatinim putem. Kažemo na neki način, pošto je Miloš upisao FDU poput Nebojše, ali se ipak odlučio za režiju, a ne za glumu.

 

 

Nebojša se neko vreme nakon razvoda od prve supruge, oženio opet, a drugi put pred oltar je otišao sa Milicom.

 

Sa njom je i 2016. godine dobio i ćerkicu Sunčicu, koja je bila veoma mala kada je Nebojša preminuo 2018. godine.

 

 

 

makonda-tracker