širi jevanđelje i ne može bez tv-a

"Najbolji dan u životu sam imala s tatom": Ćerka Kanjea Vesta i Kim Kardašijan otkrila kako izgleda njen svet

0

Jedna od najpoznatijih devojčica sveta odlučila je da otkrije svetu kako izgledaju njen život i svakodnevica, a intervju je vodila njena slavna mama.

Nort Vest u spotu svog tate Kanjea Vesta za pesmu 'Talking / Once Again'
Nort Vest u spotu svog tate Kanjea Vesta za pesmu "Talking / Once Again"foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nort Vest bez sumnje spada u najpoznatiju decu na planeti, a taj status imala je od trenutka kada je došla na svet kao ćerka rijaliti zvezde Kim Kardašijan i repera i dizajnera Kanjea Vesta.


Otkako je bila beba viđali smo je ispred kamera u maminom porodičnom rijalitiju i na modnim događajima, a već neko vreme je ona zvezda društvene mreže TikTok.


Zato ne čudi što je odavno Nort zvezda naslovnih strana, a sada je magazin Interview objavio editorijal 11-godišnje devojčice i intervju koji je zapravo razgovor njene majke Kim Kardašijan i nje.

 


Nort i njena mama otkrili su mnogo toga o devojčicinom detinjstvu, životu i porodičnim odnosima, a Kim je istakla "zabavnu činjenicu" o svojoj ćerki – da "svake noći kada zaspi, Nort treba uključen televizor, bez obzira na sve".


To nije zabavna činjenica – rekla je Nort u stilu svog slavnog oca Kanjea Vesta, koji s Kim Kardašijan ima još i ćerku Šikago i sinove Sejnta i Psalma.

Devojčica je na Kimino pitanje voli li da bude ispred kamere odgovorila da voli da se sama fotografiše, ali da joj se ne sviđa kada je snimaju paparaci kada tek ustane, dok joj to ne smeta ako nije umorna i sviđa joj se kako se obukla.


Nort je dodala i da voli umetnost, ali da su njeni časovi umetnosti "veoma iritantni", dok joj je omiljeni školski predmet latinski jezik. Dodala je i da veruje da ljudima pomaže tako što "širi jevanđelje".

 


Pričam im o Bogu i kako će se problemi rešiti ako prate Njegovu reč i Njegov put – rekla je 11-godišnja devojčica.


Jedan od njenih interesantnijih odgovora bio je onaj na Kimino pitanje koji je bio najbolji dan u njenom životu do sad.


Možda u Italiji s mojim tatom – rekla je Nort i na maminu molbu da objasni šta su radili rekla: – Bili smo tu samo mi i moja braća i sestra, a tada sam ih zaista približila Bogu. Bili smo u nekoj kući koja je imala statue đavola. Pomislila sam "Hmm, ne, devojčice" i rekla: "Moramo da se molimo". Zato sam naučila Ši, Psalma i Sejnta da se mole. Bog je posle toga uradio svoju stvar.

 


Nort je na mamino pitanje šta misli o tome kako ona kuva otkrila da Kim nije spremala hranu dugo.


Poslednji put si kuvala pre dve Noći veštica – rekla je devojčica i dodala da je tada Kim pravila makarone sa sirom, kao i da joj mama najbolje spremi "krastavac i so".
 

BONUS VIDEO

"Kim Kardašijan mora da prestane!"

 

makonda-tracker