nije dovoljno

"Ovo je najgori dan u mom životu": Kim Kardašijan uradila za sina ono što mnoge mame sanjaju, ali nije prošlo sjajno

0

Da bi ostvarila želju svog sina Sejnta, slavna Kim organizovala je putovanje iz snova, ali on ipak nije bio u potpunosti zadovoljan

Kim Kardašijan i Sejnt Vest posetili su London da bi gledali meč Arsenala
Kim Kardašijan i Sejnt Vest posetili su London da bi gledali meč Arsenalafoto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan je mnogo toga – rijaliti zvezda, poslovna žena, model, dizajnerka... ali na prvom mestu mama četvoro dece.


Slavna amerikanka jermenskog porekla s reperom Kanjeom Vestom ima ćerke Nort i Šikago i sinove Psalma i Sejnta, a poslednji je poznat kao veliki obožavalac fudbala.


Za razliku od većeg dela Amerike, Sejnt Vest opsednut je evropskim fudbalom, pa ga mama u svakoj slobodnoj prilici vodi na Stari kontinent kako bi pratio mečeve najpopularnijih timova.


Tako ga je početkom godine odvela na meč Arsenala, a sve je prikazano u novoj epizodi rijalitija "Kardašijanovi", u kom smo videli da Sejnt nije bio tako oduševljen iznenađenjem koje mu je mama priredila.

 

Ona je organizovala let privatnim avionom, zaputila se iz Los Anđelesa u London, ugovorila da njen sin upozna neke od fudbalera, da ćaska video-pozivom s igračima koji nisu bili prisutni tok dana, da bi on ipak rekao:


Ovo je najgori dan u mom životu.

Radi se o tome da je Kim zaboravila da ponese Sejntov dres Arsenala, koji je kupila specijalno za to putovanje.


Ostavila sam ga kod kuće. Ja sam najgora – rekla je Kim sa žaljenjem.


Inače, Kim je otkrila i da je angažovala mušku dadilju kako bi nadomestila to što otac njene dece Kanje Vest više ne živi s njima.


Mislim da u mojoj kući, u celoj mojoj porodici, dominiraju žene, pa sam zato zaposlila muškarca. Stvarno sam želela muškarca u blizini da ih uzima iz škole, vodi na sportove, ali sam bila prestravljena šta će njihov tata reći o tome – priznala je Kim, koja je posle razvoda imala komplikovan odnos s reperom.

Međutim, otkrila je da se Kanje ljubazno predstavio i da je bio pristojan i fin prema novoj dadilji.

 

 

makonda-tracker