(Anketa)

"Ovo je dokaz da novac kupuje sreću": Sinu Kim Kardašijan ispunio se san i MILIONI LJUDI SU LJUTI – s razlogom ili ne?

0

Nakon što je sin Kim Kardašijan i Kanjea Vesta doživeo jedan od najsrećnijih trenutaka u životu, reakcije su mahom negativne

Kim Kardašijan na Met gali
Kim Kardašijan na Met galifoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Kardašijan je jedna od najpoznatijih žena na svetu, rijaliti zvezda, milijarderka, model, dizajnerka, poslovna žena, studentkinja prava i majka četvoro dece.


Ćerka Kris Džener i Roberta Kardašijana dobila je s reperom Kanjeom Vestom ćerke Nort i Šikago i sinove Psalma i Sejnta, a poslednji navedeni dečak je, kao i milioni mališana širom sveta, opsednut fudbalom.


Mama ga je zato u više navrata vodila na utakmice u Evropi, upoznala ga s brojnim slavnim fudbalerima, a sada mu je, veruju mnogi, obezbedila još jedan trenutak za pamćenje.

Naime, na meču između Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija Sejnt je izašao na teren držeći za ruku Lionela Mesija, živu legendu ovog sporta, a Kim se odmah pohvalila na društvenim mrežama.


On živi svoj san – napisala je ponosna mama.

Iako je ovo stvarno veliki trenutak u životu jednog 9-godišnjaka, komentari su mahom negativni jer mnogi veruju da je Kim iskoristila svoj uticaj, veze i novac da bi Sejnt izašao na teren baš s Mesijem.


"Dokaz da novac može da kupi sreću, slučaj zatvoren", "Od toliko dece, baš je slučajno uzeo za ruku dete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta?", "Umesto da neko dete koje nema toliko srećan život dobije priliku da se druži sa svojim idolom, oni su doveli Kiminog sina", "Koliko bi dobro bilo da je to neko dete koje ovo zapravo zaslužuje", "Nadam se da ovaj mali makar ume da šutne loptu"... neki su od komentara.


Šta vi mislite, je li Kim sad mogla da preskoči ispunjenje bar jednog sna svom sinu?

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

 

makonda-tracker