nekad i sad

Bila je lepotica kakva se retko viđa: Stare fotografije princeze Kaline otkrivaju zapanjujuću transformaciju

1

Među evropskim princezama nijedna se proteklih decenija nije promenila kao Kalina od Bugarske, nekada jedna od najlepših plemkinja Starog kontinenta, a danas žena koju ismevaju na društvenim mrežama.

Princeza Kalina od Bugarske
Princeza Kalina od Bugarskefoto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Princeza Kalina od Bugarske jedna je od najpoznatijih članica neke kraljevske porodice na Starom kontinentu, a ona privlači pažnju svojim ekscentričnim modnim stilom i izgledom.


Jedina ćerka kralja Simeona II i njegove supruge Margarite rođena je u 1972. godine u Madridu, a danas sa suprugom Antoniom Hoesom Munjoz i Valkarselom živi u Maroku, gde uživaju u skladnom porodičnom životu sa sinom Simeonom.


Na javnim događajima se princeza Kalina pojavljuje retko, ali uvek se nađe u medijima zbog svog interesantnog načina oblačenja i šminkanja i činjenice da je toliko posvećena vežbanju da ima vrlo izražene mišiće.

Nereteko se piše i o njenim brojnim estetskim operacijama, koje su promenile Kalinin izgled do neprepoznatljivosti, a ovih dana se društvenom mrežom Iks, nekadašnjim Tviterom, šire stare fotografije bugarske princeze.

Princeza Kalina od Bugarske pre i posle – navodi se u opisu ovih fotografija. – Ako ljudi osete potrebu za promenom, možda bi trebalo da razmisle pre nego što se pretvore u... šta god da je ovo.


Kalina se nedavno pojavila u javnosti prvi put nakon januara 2020, a njene fotografije odmah su preplavile društvene mreže i svetske medije zbog značajne i očigledne promene. U prošlosti je princeza bila jednostavna devojka prirodne i retke lepote, u vreme kada je u Londonu studirala istoriju umetnosti.


Međutim, vremenom je počela da se transformiše, pa promenio oblik njenog nosa, izraženost jagodica, a to je samo deo značajnih promena koje pokazuju da princeza Kalina više ne podseća na staru sebe.

 

Ovako je izgledala njena transformacija.

1 / 8 Foto: EPA PHOTO EFE POOL/PACO TORRENTE

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Plastični hirurg objasnio šta su sve operisale naše pevačice

 

makonda-tracker