strašna sudbina

Kad je umro, saznalo se da je čekao prvo dete: Slavna braća su izgubila život na užasan način, a iza njih je ostala tuga

0

Tužna vest obišla je svet kada je vozač u alkoholisanom stanju ubio dvojicu braće hokejaša.

Metju Gudro sa svojom suprugom bio je u braku od 2021. godine
Metju Gudro sa svojom suprugom bio je u braku od 2021. godinefoto: mattygaudreau11/Instagram printscreen

Džoni Gudro (31), hokejaš Kolumbus Blu Džeketsa, kao i njegov brat Metju (29) poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Nju Džerziju.

 

Kako se navodi, braća su ubijena kada je na njih naleteo automobil, čiji je vozač priveden pod sumnjom da je vozio pod dejstvom alkohola.

 

Braća Gudro su vozila bicikl, a automobil je udario direktno u njih i usmrtio ih na licu mesta.

 

Užasna nesreća dogodila se noć pre venčanja njihove sestre Kejti, a slavlje je otkazano.

 

Obojica su imali porodice, a dok je Džoni Gudro imao suprugu Meredit i dvoje male dece, Metju Gudro imao je suprugu i — bebu na putu.

 

Medelin Gudro, Metjuova žena, trudna je i čeka prvo dete. Njena sestra otvorila je stranicu na kojoj bi se skupljale donacije za trudnicu i njeno dete i tako im se pomoglo u najtežim danima.

 

I dok je Medelin krila svoju trudnoći i njen nalog na društvenim mrežama je zaključan, fotografije njenog rastućeg stomaka mogu se videti na Instagramu Kejti Gudro.

 

Metjuova supruga je trudna, što se vidi na fotografiji
Metjuova supruga je trudna, što se vidi na fotografiji foto: kgaudreau13/Instagram printscreen

Braća su ubijena od strane, kako se sumnjiči, pijanog vozača koji ih je urmtio svojim vozilom u okrugu Salem, a zadržan je u pritvoru. On je priznao da je popio 5 do 6 piva pre nego što je seo za volan.

 

Prošle noći smo izgubili dva muža, dva oca, dva sina, dva brata, dva člana porodice, kolege, prijatelje koji su bili divna ljudska bića... — piše u poruci njegove porodice, uz molbu da se poštuje privatnost porodice.

 

 

Bonus video

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca

 

makonda-tracker