da li biste

Da li biste danas prepoznali Boran-agu? Sila nije mogla da ga smisli privatno, a on se onda zaljubio u drugu koleginicu

0

Mehmet Akif Alakurt, čuven kao Boran-aga u seriji "Sila", bio je vrlo temperamentan na snimanjima, a danas bi ga malo ko prepoznao.

Glavni glumac u seriji 'Sila' poznat je po svom temperamentu tamošnjoj javnosti
Glavni glumac u seriji "Sila" poznat je po svom temperamentu tamošnjoj javnostifoto: Printscreen Kurir TV

Turski glumac Mehmet Akif Alakurt proslavio se ulogom Boran-age u jednoj od najpopularnijih turskih serija "Sila", a nakon toga, povukao se iz javnosti.

 

Najpre je on bio uspešan maneken, što je postao zahvaljujući muževnim crtama lica i visini od 190 centimetara odmah posle srednje škole. Na takmičenju za najlepšeg modela na svetu 2001. godine osvojio je drugo mesto i ubrzo postao veoma popularan među ženama.

 

Lik Boran-age u seriji "Sila" doneo mu je veliku popularnost, a žene su bile oduševljene njegovom pojavom. Međutim, malo ko zna da njegova partnerka iz  serije "Sila", Džansu Dere, nije ostala očarana Mehmetom.

 

Svog kolegu je nazvala "divljakom" i otvoreno ga je ignorisala na snimanju.

 

 

Zbog čega su Džansu Dere i Mehmet Akif Alakurt bili u lošim odnosima?

 

Nesuglasice među njima počele su kada je Džansu konstantno kasnila na snimanja, a njihov privatni odnos posebno je narušen zbog njenog poprilično ljubomornog dečka.

 

Njen dečko stalno ih je pratio po setu, posebno kada su snimane prisne scene između njih dvoje, pa je Mehmet u jednom intervjuu na pitanje šta mu prvo pada na pamet kada je popularna glumica u pitanju kratko i drsko odgovorio: "Apsolutno ništa!"

 

Džansu Dere i Mehmet nisu se podnosili na snimanju 'Sile'
Džansu Dere i Mehmet nisu se podnosili na snimanju "Sile"foto: Briquet-Hahn-Marechal / Abaca Press / Profimedia

Iako postoji ova razlika u odnosu na lik Boran-age, neke su stvari vrlo slične u Mehmetovom životu i životu Borana, cenjenog age iz Mardina. Naime, i glumac je, kao i lik iz serije, odgajan uz običaje koji su u ovoj seriji i glavna tema. 

 

 Imam porodicu koja je u punom značenju te reči vezana za turske običaje i istoriju. Upravo tako sam i ja vaspitan i odgojen. Ja sam čovek vezan za običaje, najmlađi sam od braće, a imam tri starije sestre i dva brata — rekao je jednom prilikom glumac.

 

Na snimanju "Sile" zaljubio se u koleginicu Lejlu Basak, koja je tumačila njegovu prvu ženu Jezdu. Raskinuli su tri godine kasnije, 2009, kada je Mehmet na snimanju serije "Adanali" upoznao Selin Demiratar, piše Stil.

 

 

Bio je u vezi Tugče Vargin, koja je radila u produkciji serije o Mehmedu Osvajaču, a raskinuli su vezu nakon par godina, kako se pisalo, zbog starih problema sa besom koji još nije naučio da kontroliše, zbog čega se malo ko i usuđuje da mu ponudi posao.

 

Ne pitajte me za posao — rekao je novinarima pre nekoliiko godina Mehmet. — Sve drugo možete, ali o serijama, filmovima i novim snimanjima nikako.To je daleko od mene. Napustio sam glumu. Karakteri koje sam tumačio i moja profesija ostali su samo na filmskoj traci što se mene tiče.

 

Ovako on danas izgleda:

 

 

Bonus video

KULTNA SERIJA SILA OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI! Priča o otmici začinjena ljubavnim zapletom koja je napravila revoluciju!

 

makonda-tracker