SVI SE NADAJU DA JE ŽIVA

Ima GRČKE i BUGARSKE korene, a verenik joj je napravio PAKAO OD ŽIVOTA: Tragična priča glumice i misice Džansu Dere

0

Nakon vesti da je razorni zemljotres pogodio Tursku i Siriju, desetine hiljada žrtava su izvučene ispod ruševina koje su uništile ove dve zemlje.

Glumica Džansu Dere žrtva zemljotresa u Turskoj?
Glumica Džansu Dere žrtva zemljotresa u Turskoj?foto: Briquet-Hahn-Marechal / Abaca Press / Profimedia

Razorni zemljotres je pogodio Tursku i Siriji i ostavio za sobom jednu od najvećih katastrofa. Brojne porodice su na ulici, mnogi su i dalje zatrpani u ruševinama sa sve manjim izgledima da će biti pronađeni, a pojavile su se i spekulacije kako je jedna od žrtava poznata glumica Džansu Dere.

 

Gledali ste je u serijama Sulejman Veličanstveni i Sila, gde je tumačlila naslovnu ulogu, a ova lepa glumica je, pored uspešne karijere, imala jako težak period u životu.

 

Džansu je nekadašnja studentkinja arheologije i Mis Turske 2000. godine, a poznata je i po burnom i ne tako lepom ljubavnom životu. Zanimljivo je i da je njena majka poreklom iz Grčke, dok je otac iz Bugarske. Njena najveća ljubav je bio Džem Jilmaz, turski komičar, bili su u vezi pre šest godina, a nakon što ju je verio, došlo je do preokreta.

 

Naime, ispostavilo se da je Jilmaz varao Džansu sa koleginicom Ahu Jagtu, što je ona jako teško podnela i odmah raskinula veridbu. Ubrzo nakon toga, Jilmaz je i oženio Ahu i sa njom dobio dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Nakon ove neuspešne veze, Dereova je zavolela svog menadžera, ali se ni ta ljubav nije završila slavno – mediji su pisali da ju je i on prevario i ostavio zbog druge žene.


– Hladna sam kao led i takva ću ostati – rekla je Džansu jednom prilikom i istakla da ne želi da priča u intervjuima o svojim ljubavnim problemima.

 

Džansu Dere nestala u Turskoj?
Džansu Dere nestala u Turskoj?foto: JOSE OLIVA / JOSE OLIVA / ContactoPhoto / Profimedia

O njenom trenutnom ljubavnom životu se ne zna ništa, osim što su je povezivali sa osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, što nijedno od njih dvoje nikad nije želelo da potvrdi.

 

– Laganje je tako ružna osobina da ne želim da u svom životu imam lažljivca. Zapravo, što brže izađe iz mog života, to je bolje, makar po mom mišljenju – rekla je Džansu jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome da li je glumica jedna od potencijalnih žrtvi zemljotresa, a javnost je dodatno uznemirilo i to što se niko od njene porodice ili prijatelja nije oglasio.

 

 

makonda-tracker