zanimljivo

23 godine razlike i LJUBAV kakva se ne viđa: Ko je lepa Samar, devojka koja je osvojila srce najvećeg turskog zavodnika?

0

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca svoju sreću je pronašao pored lepe dizajnerke Samar Dagdar

OZDŽAN DENIZ LJUBI 23 GODINE MLAĐU KREATORKU
OZDŽAN DENIZ LJUBI 23 GODINE MLAĐU KREATORKU foto: Instagram / ozcandeniz

Turski glumac Ozdžan Deniz (50) osvojio je žene širom sveta ulogama u brojnim sapunicama, ali nije samo zbog toga bio u centru pažnje medija.

Njegov buran ljubavni život bio je povod za punjenje stubaca ne samo u turskim novinama, već i u svim onim zemljama gde je Ozdžan postao popularan zbog svojih uloga.

Nedavno je ponovo bio glavna tema medija zbog sklapanja drugog braka u koji je uplovio sa 23 godine mlađom kreatorkom Samarom Dagdar, poreklom iz Irana.

Ipak, ono što mnogi nisu znali jeste činjenica da je njemu ovo drugi Ozlan iza sebe ima težak brakorazvodni spor sa glumicom i manekenkom Fejzom Aktan kojom se oženio 2018. Glumac je, čini se, sklon mlađim partnerkama jer je i Fejza bila 20 godina mlađa od njega.

Deniz se našao u centru skandala kada ga je bivša supruga optužila da ju je nekoliko puta pretukao, a on je sve ove tvrdnje negirao pred policijom i sudom. Ona je potom, kao dokaz za svoje tvrdnje, iznela bolnički nalaz iz juna 2019. godine u kojem je navedeno da je imala lakše povrede.

Nakon optužbi njegove bivše supruge za nasilje, došlo je do preokreta i pojavili su se snimci kako ona udara Deniza i cepa mu odeću ispred kuće.

Njihov brak je završen samo 15 meseci od kada je sklopljen. Turski mediji su ranije pisali da je glumac izbacio suprugu iz kuće jer nije mogao da je trpi, a prošle godine je podneo prijavu protiv Fejze jer mu nije dozvolila da viđa sina.

- Viđam sina četiri puta mesečno. To nije dovoljno ni meni ni mom sinu. Nisam se čuo s njim deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ga ne vidim ni čujem. Zahtevam da mi sud dodeli apsolutno starateljstvo nad njim. Ona mi uništava život, ne mogu više - rekao je navodno tužiocu.

Iako je starateljstvo ostalo majci, sud je odlučio da glumcu poveća broj dana koji može da provede sa sinom.

- Pošto je moj maloletan, sudija je u potpunosti razumeo moje zahteve. Povećao je broj dana koje mogu da provedem sa sinom. Moja prava su sada malo više regulisana - rekao je Ozčan.

Njegova posvećenost sinu vidi se i kroz brojne fotografije koje sa njim često deli na društvenim mrežama.

Nakon ovog veoma burnog razvoda glumac je ipak uspeo da svoje srce ponovo pokloni lepoj dizajnerki.

Kako prenose turski mediji, par je zajedno od početka 2021. godine, a venčali su se krajem januara prošle godine.

- Biram te i biraću te iznova i iznova, bez pauze, bez sumnje, u trenu. Nastaviću da te biram u stotinu života i sto svetova i u bilo kojoj verziji stvarnosti pronašala bih te kao svog muža - napisala je Samar uz jednu od fotografija sa venčanja.

Ni Ozkan ni Samar ne kriju sreću u ljubavi, a oboje su na društvenim mrežama podelili neke fotografije i video snimke sa venčanja, ali i sa medenog meseca u Dubaiju.

Čini se da ovaj par danas uživa u prelpoj ljubavi, a da li će to zaista biti ljubav za ceo život ostaje nam da vidimo.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Sanja Marinković progovorila o ljubavnom životu

makonda-tracker