(FOTO)

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas ne pokazuju često mališane, ali s razlogom ih zovu "najlepšom decom na svetu"

0

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova zajedno su duže od 20 godina i imaju troje predivne dece, koju retko pokazuju javno.

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova zajedno su duže od 20 godina
Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova zajedno su duže od 20 godinafoto: EPA/LARRY W. SMITH

Bivša teniserka Ana Kurnjikova i pevač Enrike Iglesijas već decenijama su jedan od najskladnijih slavnih parova, koji, možda, tajnu svoje ljubavi čuva baš u tome što su odustali od javnog života. 

 

Par se upoznao 2001. na snimanju spota za pesmu "Escape", a hemija koju su osetili brzo je prerasla u zaljubljenost, potom i ljubav, te su zajedno već 23 godine!

 

Ipak, iako su u doba početka svoje veze oboje bili megapopularni, retko su se pojavljivali u javnosti, a toga se i dan-danas pridržavaju.

 

Enrike i Ana od javnosti čuvaju gotovo sve bitne podatke o svom zajedničkom životu i vezi, te kriju sve što mogu, pa čak ne postoji zvanična potvrda da se par ikada venčao.

 

Kada ste sa nekim tako dugo, mislim da venčanje neće napraviti nikakvu razliku — rekao je pevač tokom intervjua za CBS Sunday Morning 2011.

 

Nećemo biti srećniji ako to uradimo. Brak mi nije prioritet, ali se zaista radujem što ću imati decu — rekla je Ana u istom intervjuu.

 

Ni posle 23 godine, Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas nisu se venčali, ali su i dalje veoma srećni zajedno
Ni posle 23 godine, Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas nisu se venčali, ali su i dalje veoma srećni zajednofoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Takođe, Ana je svoje trudnoće krila do zadnjeg momenta. 

 

Ana i Enrike su najpre u decembru 2017. dobili blizance Nikolasa i Lusi, a potom u januaru 2020. i ćerkicu Meri.

 

 

I svoje troje dece, Nikolasa i Lusi, kao i Meri, takođe pokazuju samo u izuzetnim prilikama.

 

 

Bivša teniserka s vremena na vreme objavi fotografije svojih mezimaca, pa je jasno zbog čega ih zovu najlepšom decom na svetu. Ovako danas izgledaju mališani porodice Iglesijas:

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOM NIJE ADEKVATNO MESTO ZA ODRASTANJE!’ Direktor Milačić upozorava: Deca u sistemu često ostaju predugo

 

makonda-tracker