ZA CEO ŽIVOT

Trudna se borila protiv raka, život ih je uporno spajao: Priča Eda Širana i njegove supruge vraća veru u pravu ljubav

0

Slavni muzičar koji je na beogradskom Ušću održao nezaboravan koncert poznaje svoju suprugu još otkad su imali 11 godina, ali su se oni zaljubili godinama kasnije, kao odrasli ljudi, a njihova priča je vrlo romantična i jedinstvena.

Ed Širan je godinama u skladnom braku
Ed Širan je godinama u skladnom brakufoto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

Britanski kantautor Ed Širan, jedna od najvećih svetskih zvezda protekle decenije, prvi put je održao koncert u Beogradu, a nastupio je pred čak 50.000 ljudi.


Autor nekih od najvećih hitova ovih godina, na čelu s pesmom "Shape of You" zapalio je masu već prvim numerama koje je izveo, a njegov dolazak u Srbiju i region željno se iščekivao jer je u pitanju jedan od najpopularnijih umetnika današnjice.


Pre dva dana nastupio je kao specijalni gost Tejlor Svift na njenom koncertu u Londonu, a potom požurio da nastavi sa svojom turnejom.


Nije poznato da li je Ed stigao u naš glavni grad u društvu svoje supruge, ali je ona u svakom slučaju njegova najveća podrška već godinama.

Širan je uvek bio veoma zatvoren kada je reč o njegovom privatnom životu, ali je priča Šeri Siborn, žene njegovog života, i njega dobro poznata i spada u one koje vraćaju veru da postoji prava ljubav.

Ed Širan poznaje svoju suprugu od malih nogu


Ed Širan i Šeri Siborn upoznali su se još kao deca, u Safoku, gde su pohađali školu "Tomas Mils". Oni su bili prijatelji, čak i kada su ušli u pubertet i kada su počele prve simpatije, a pevač je u podkastu Armchair Expert ispričao da veruje da bi "bila prava katastrofa" da su se tada zaljubili.


Družili su se godinama, odrastali zajedno, ali život ih je razdvojio – Ed je krenuo na turneju, a Šeri je upisala Univerzitet "Djuk" u Severnoj Karolini.

 

Međutim, dok je muzičar boravio u Njujorku 2015, jedan zajednička prijateljica ih je oboje pozvala da izađu i putevi su im se ponovo ukrstili. Ona je tada već bila veoma uspešna mlada žena i radila kao finansijska savetnica, čime se i danas bavi u jednoj britanskoj kompaniji.

 

Šeri Siborn i Ed Širan poznaju se otkad su imali 11 godina
Šeri Siborn i Ed Širan poznaju se otkad su imali 11 godinafoto: Ed Sheeran/Instagram

Bila je u Njujorku i izlazila je sa Šeri, koja je tada radila na Vol stritu. Pozvala me je i rekla: "Šeri Siborn je u gradu, hoćeš da se družimo s njom?", a ja sam rekao "da" – ispričao je Ed.


Kako je priznao, bio je pomalo nervozan što treba da je vidi jer su poslednji put kad su se sreli prešli granicu prijateljstva, ali on nije bio siguran ni da se Šeri seća toga.


Bilo je vrlo nevino. Nežno, samo poljubac – prisetio se.

Idličan brak Eda Širana


Uskoro su počeli da provode više vremena zajedno, a Ed je tokom leta pitao Tejlor Svift može li na njenu žurku povodom Dana nezavisnosti da povede svoju drugaricu iz škole. Upravo je tih dana počela ljubav koja traje i danas.


Ed je Šeri zaprosio tokom božićnih praznika 2018. godine, a vesti o veridbi podelio je na simpatičan način – objavio je njihovu fotografiju i otkrio da je "našao sebi verenicu pred Novu godinu" i da su oni "presrećni i zaljubljeni", kao i da su njihove "mačke oduševljene".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)


Venčali su se već u januaru 2019, u potpunoj tajnosti, a tek u septembru su priredili veliko slavlje za svoje prijatelje i porodicu.


Naše venčanje je bilo veoma skromno. Učinili smo to nasumičnog dana usred januara i zapravo niko nije znao, niko nije došao. Zapalili smo sveće, venčali se, vratiil se kući, pojeli kari i to je bilo to – ispričao je muzičar.


Godinu dana nakon što su rekli "da", na svet je stigla njihova ćerka Lir Antarktika Siborn Širan, a pevač je sve raznežio emotivnom porukom na Instagramu nakon rođenja devojčice.

 

Fotografija kojom je Ed Širan saopštio da je postao tata
Fotografija kojom je Ed Širan saopštio da je postao tatafoto: Ed Sheeran/Instagram


Mi smo potpuno zaljubljeni u nju – istakao je Ed Širan uz fotografiju ćebenceta i dečijih čarapica.

Potom je u maju 2022. rođena i njihova ćerka Jupiter, a muzičar je ponovo podelio sličnu fotografiju i otkrio da su Šeri i on oduševljeni što sada imaju četvoročlanu porodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Kasnije je otkriveno da je pevačevoj supruzi tokom trudnoće dijagnostikovan rak i da je operisana dok je nosila Jupiter. Premda je bilo planirano da ranije donese dete na svet, ona je izdržala trudnoću punih devet meseci bez komplikacija i kasnije se oporavila.

 

Šeri Siborn, supruga Eda Širana je vrsna sportistkinja uz to što je uspešna poslovna žena, a paparaci su je više puta primetili kako igra hokej na travi
Šeri Siborn, supruga Eda Širana je vrsna sportistkinja uz to što je uspešna poslovna žena, a paparaci su je više puta primetili kako igra hokej na travifoto: Ed Sheeran/Instagram

Muza Eda Širana je njegova supruga


Šeri Siborn je za Eda Širana mnogo toga: ljubav njegovog života, životna partnerka, najbolja prijateljica i majka njegove dece, a fanovima njegove muzike dobro je poznato da je ona i njegova muza.


On je više puta pričao o tome kako ga supruga inspiriše, a jedan od najpoznatijih primera je megahit "Perfect" iz 2017, s pevačevog trećeg albuma "Divide".

 


Kako je ispričao, ova pesma je inspirisana provodom Šeri i njega na žurki Džejmsa Blanta, kada su popili previše, izuli se, plesali na travi i potom uskočil u bazen.


Još jedan primer je pesma "Remember the Name", nastala je pod uticajem Edove velike ljubavi prema Šeri, a ona se osvrće na njihovo venčanje stihovima "Gledaj kako bi se stihovi u pesmama mogli iskriviti / Moja žena nosi crveno, ali izgleda bolje bez ruža".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Ed Širan oduševio publiku na Ušću

 

makonda-tracker