danas je sve drugačije

Tarantino kaže – on više nije zvezda: Džordž Kluni mu je odgovorio bez dlake na jeziku i objasnio šta se promenilo

1

Holivudski superstar i dvostruki oskarovac Džordž Kluni danas vodi znatno drugačiji život nego pre nekoliko godina, a objasnio je šta se tačno promenilo u njegovoj svakodnevici i karijeri, pa je rešio da promeni fokus.

Džordž Kluni i Amal Kluni zajedno imaju dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu
Džordž Kluni i Amal Kluni zajedno imaju dvoje dece, blizance Aleksandera i Elufoto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Glumac Džordž Kluni (63) obeležio je protekle tri i po decenije holivudskog filma, igrao u nekim od najuspešnijih otvarenja i osvojio dva Oskara, ali njegova karijera proteklih godina nije ono što je bila.


Klunija smo imali priliku da upoznamo i kao reditelja, a u poslednje vreme se više fokusirao na glumu – neki veruju ipak nedovoljno.


Tako je nedavno režiser Kventin Tarantino, koji je s njim igrao u "Od sumraka do svitanja" rekao da je "prošlo mnogo vremena otkako je Džordž Kluni nekoga privukao" u bioskop i da više ne može da se smatra filmskom zvezdom.

Kluni mu je u intervjuu koji je s Bredom Pitom dao za GQ odgovorio da mu ne smeta da pljuje slavnog filmadžiju jer je "on pljuvao njega" i poručio mu da "od*ebe".

 

Bred Pit i Džordž Kluni u editorijalu za GQ
Bred Pit i Džordž Kluni u editorijalu za GQfoto: Solve Sundsbo/GQ / PA Images / Profimedia

Zašto karijera Džordža Klunija nije kao nekad?


U istom intervjuu on se osvrnuo na to što proteklih godina glumi ređe nego inače i objasnio da je razlog njegova posvećenost porodici. Džordž sa slavnom advokaticom Amal Kluni ima dvoje dece – blizance Elu i Aleksandera, a kaže da je zbog njih fokus sa režiser skrenuo nazad na glumu.


Glavni razlog je što režija podrazumeva godinu dana na putu, a moja deca su sada u određenom uzrastu – kaže Kluni. – Nećemo da izvučemo klince iz škole i da ih vodimo okolo.


Ranije bi išli s nama gde god da se uputimo. Ali sada su stvari drugačije. Zato ću se verovatno koncentrisati na neke druge stvari, poput glume – ističe on.

 

Džordž i Amal Kluni imaju dvoje dece
Džordž i Amal Kluni imaju dvoje decefoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džordž Kluni se osvrnuo i na to što mu paparaci stalno za petama, a pošto je svet pun "ozbiljno loših momaka", njegovoj supruzi Amal i njemu je važno da se ne objavljuju fotografije njihove dece i trude se da ih zaštite.


Moramo da radimo naporno da stvari ostanu privatne, što može da bude nezgodno, kao što možete da zamislite – dodao je.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker