uspešan, ali misteriozan

Ko je moćni Srbin koji se ne odvaja od Šeron Stoun? Preneo joj je ljubav prema Noletu, a zvezde i plemstvo ga obožavaju

1

Ukoliko vidite holivudsku glumicu Šeron Stoun na nekom dobrotvornom događaju, velika je verovatnoća da će pored nje stajati markantni muškarac koji važi za pravog majstora u svom poslu. Mnogi ne znaju da je u pitanju "naše gore list" – Milutin Getsbi.

Milutin Getsbi i Šeron Stoun na amfAR gali 2021.
Milutin Getsbi i Šeron Stoun na amfAR gali 2021.foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković ispisao je u nedelju novu stranicu sportske istorije, osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a fotografije njegovog slavlja dirnule su Noletove navijače širom sveta.


Odmah nakon pobede nad Karlosom Alkarazom, Novak se uputio u svoju ložu, gde je zagrlio svoju porodicu i članove tima, a mnogima nije promaklo da je tik iza Đokovića stajao poznati biznismen Milutin Getsbi.

 

Milutin Getsbi (s kačketom, u beloj majici) iza porodice Đoković na Olimpijskim igrama i nakon Novakove pobede u finalu
Milutin Getsbi (s kačketom, u beloj majici) iza porodice Đoković na Olimpijskim igrama i nakon Novakove pobede u finalufoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ko je Milutin Getsbi?


Čovek koji važi za najuticajnijeg Srbina u svetskom šou-biznisu je uspešan preduzetnik, koji je često okružen najvećim holivudskim zvezdama i rado viđen gost na gala događajima koji okupljaju slavne.

Imali smo mnogo puta priliku da ga vidimo u društvu zvezda, a upravo je Milutin Getsbi misteriozni muškarac za kog su se svi pitali ko je kada je prošetao Kroazetom sa Šeron Stoun na Kanskom festivalu 2021. godine.

 

Mlutin Getsbi i Šeron Stoun u Kanu
Mlutin Getsbi i Šeron Stoun u Kanufoto: JP PARIENTE/LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia

Getsbi je, inače, uticajan biznismen srpskog porekla, a on je jedan od najvažnijih saveznika Fondacije "Novak Đoković".

 

Zbog svojih veza u svetu biznisa, on ima ogromno iskustvo u prikupljanju sredstava za dobrotvorne fondacije, a poznate veliki broj uspešnih i imućnih ljudi koji će na njegov poziv poziv podržati neki događaj. On je i predsednik za prikupljanje sredstava u organizaciji amfAR, koja se bavi istraživanjem AIDS-a.

 

Milutin Getsbi i Sara Ferguson na gala večeri u Kanu 2024.
Milutin Getsbi i Sara Ferguson na gala večeri u Kanu 2024.foto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz to je pokrovitelj i brojnih aktivnosti za pomoć srpskom narodu i svetinjama, a prilikom posete manastiru Mileševa 2018. otkrio je da mu je to prvi boravak u Srbiji posle čak 33 godine.


Tu nije kraj, jer Getsbi u svojoj biografiji ima i jedan producentski podvig u Holivudu, budući da je deo ekipe iza filma "Gradsko ostrvo" (2009).


Šeron Stoun i Helena Getsbi, ćerka Milutina Getsbija

 

Imali smo priliku da viđamo Getsbija u društvu mnogih poznatih lica, a ove godine je u Kanu pozirao zagrljen sa Sarom Ferguson, vojvotkinjom od Jorka, muzičkom zvezdom Robinom Tikom i svojom dragom prijateljicom Šeron Stoun.

Dugo se spekulisalo o odnosu čuvenog Srbina s holivudskom divom, a ona je otklonila sve dileme kada je podelila fotografiju s Milutinovom ćerkom Helenom tokom Kanskog festivala 2022. i napisala na Instagramu:


Ova zanosna žena je moja kumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Getsbi je očigledno preneo svoju ljubav prema Noletu i na Šeron, koja je prisustvovala olimpijskom finalu i na Instagramu podelila da je oduševljena uspehom našeg sportiste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Helena Getsbi je, inače, jedna od velikih navijačica Novaka Đokovića, a u prošlosti je više puta delila fotografije sa slavnim teniserom. Nakon njegove pobede na Olimpijskim igrama, podelio je Noletovu fotografiju na kojoj se vidi i njen otac i uputila slavnom Srbinu emotivnu poruku.


Uspeo si. Reči ne mogu potpuno da opišu osećaj ponosa i sreće koju osećam dok slavimo tvoje neverovatno dostignuće nakon što si osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama – napisala je ona. – Pokazao si nam šta znači stremiti ka velikim stvarima, a ostati veran sebi. Hvala ti što si takav uzor, heroj i pravi prijatelj. Ti si naš zlatni šampion, danas i uvek. Idemoooo!

Koliko je poznato, Getsbi ima i mlađe dete, sina Aleksa, koji je s tatom i starijom sestrom više puta prošetao crvenim tepihom na ekskluzivnim događajima.

 

Karolin Šojfele, Šeron Stoun, Helena, Milutin i Aleks Getsbi
Karolin Šojfele, Šeron Stoun, Helena, Milutin i Aleks Getsbifoto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini

 

makonda-tracker