najveća podrška

"Vidi se Srkijev uticaj na snajku!" Simpatičan detalj na Jeleni Đoković tokom OI koji je mnogima promakao

0

Da li bi Novak Đoković bio uspešan koliko jeste da njegova životna saputnica nije baš Jelena Đoković, nikad nećemo saznati, ali da u njoj ima beskrajnu podršku – dileme nema.

Jelena Đoković slavi Novakovu pobedu na Olimpijskim igrama
Jelena Đoković slavi Novakovu pobedu na Olimpijskim igramafoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković juče je ispisao još jednu stranicu sportske istorije, osvojivši i poslednje što mu je nedostajalo u neverovatnoj karijeri – zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.


Nole je savladao španskog tenisera Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijskih igara u Parizu rezultatom 2:0, a potom je proslavio svoj ogroman uspeh grupnim zagrljajem sa članovima svog tima u boksu.


Jedan od najemotivnijih trenutaka svakako je zagrljaj sa suprugom Jelenom Đoković, koja je uz njega od početka karijere i najvernija podrška mu je bila na turnirima tokom karijere, uključujući i 33. OI, na kojima je nijednom nismo videli bez zastave Srbije.

 

Jelena i Stefan Đoković u boksu tokom finala Olimpijskih igara u Parizu
Jelena i Stefan Đoković u boksu tokom finala Olimpijskih igara u Parizufoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelena je, kao i inače, bila najvatrenija i najglasnija Novakova podrška u loži, a društvene mreže preplavile su fotografije supruge najboljeg tenisera u istoriji kako maše velikim i malim zastavama Srbije, ogrće se njima, ističe ih svaki put kada primeti da je kamera snima, a bilo je i vrlo simpatičnih trenutaka kada je snimljena sa zastavicom koja viri iz šešira.

Đokovićeva supruga i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime oglasila se nakon meča i na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, ponovo skrenuvši pažnju na zastave Srbije.


Koliko se srpskih zastava danas vijorilo. Ponos!!! – poručila je Jelena.

Novakovim navijačima ipak ovo nije promaklo, pa su mnogi istakli da im je simpatično ponašanje supruge našeg tenisera...

... a ima i onih koji kažu da je na nju sigurno uticao svekar Srđan Đoković.

 

Velika ljubav Novaka i Jelene Đoković


Podsetimo, Jelena i Novak Đoković zajedno su još od srednjoškolskih dana, a par se venčao na Svetom Stefanu 2014. godine.

 

Jelena i Novak Đoković na svečanosti pre otvaranja Olimpijskih igara u Parizu
Jelena i Novak Đoković na svečanosti pre otvaranja Olimpijskih igara u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Potom su dobili sina Stefana i ćerku Taru, a ova srećna porodica bodri Noleta na turnirima širom sveta i pruža mu najveću podršku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak i Jelena Đoković oduševili Pariz

 

makonda-tracker