uvek ističe svoje srpsko poreklo

Snimak na kom priča srpski jezik je postao MOMENTALNO VIRALAN: Čudesan životni put holivudske glumice Stane Katić

0

Za nju svi kažu da je neposredna i ljubazna, a jednom prilikom smo i mi u Srbiji mogli da se uverimo u to.

Stana Katić u ulozi Kejt Beket
Stana Katić u ulozi Kejt Beketfoto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Holivudska glumica koja se proslavila ulogom detektivke Kejt Beket u seriji Kasl, Stana Katić, rado govori o svom srpskom poreklu i roditeljima za koje je posebno vezana.

 

- Moji roditelji su imigranti koji su iz Jugoslavije, preko Kanade, stigli do Amerike. Otišli su iz tadašnje Jugoslavije kao tinejdžeri i stvorili život teško radeći za šestoro dece. Moji roditelji su izvanredni ljudi jer su bili spremni da odu u zemlju čiji jezik ne znaju i nemaju nikog svog pored sebe. Mislim da su bili zaista hrabri - rekla je ona na dolasku na festival Kustendorf pre nekoliko godina.

 

Lepa glumica je često pričala o brizi svojih roditelja i odnosu sa njima, koji se nije promenio iako je sada zrela i samostalna žena, pa je u to ime ispričala i jednu anegdotu sa crvenog tepiha.

 

- Stojim ispred fotoreportera, svi slikaju i snimaju, a meni mama šapuće iza leđa: Stano, Stano, ispravi se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

Stana je od 2015. godine u braku sa Krisom Brkljačom, njihovo venčanje se održalo na jadranskoj obali, a koliko privatnost čuva za sebe, govori i činjenica da niko nije znao da je dobila dete sve dok svom suprugu nije čestitala Dan očeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

Baš kao što je i opisuju, neposredna, direktna i nasmejana, glumica je istakla kako sebe nikada ne doživljava kao slavnu ličnost.

 

- Sebe ne doživljavam kao slavnu ličnost. Doživljavam se kao osobu koja je vrlo zainteresovana za život, koja voli da radi s kreativnim i inspirativnim ljudima. Većinom sam ona osoba koja stoji sa strane i posmatra - zaključila je ona.

 

Pre deset godina, u jednoj emisije je gostovala i Stana, pa je tom prilikom govorila o Jugoslaviji, ali i učila voditelja srpski jezik, međutim, najviralniji video je bio onaj na kom je učila Amerikance srpskim psovkama.

 

makonda-tracker