zvezdana podrška

Nole je jednim gestom dirnuo zvezdu pravo u srce: Šeron Stoun javno uputila dirljivu i snažnu poruku Đokoviću

1

Holivudska glumica podelila je fotografiju porodice Đoković i Novaku uputila reči podrške i divljenja

Šeron Stoun veliki je fan Novaka Đokovića
Šeron Stoun veliki je fan Novaka Đokovićafoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Novak Đoković u 37. godini života uspeo je da pobedi mladog Španca Karlosa Alkaraza u napetom finalu i osvoji jedinu titulu koja mu je u karijeri nedostajala - zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

 

Ovaj trijumf krunisao je njegovu impresivnu karijeru, potvrđujući ga kao najvećeg tenisera svih vremena.

 

Na tribinama su se našle mnoge poznate face poput Džona Travolte i Serene Vilijams, a glumica Šeron Stoun bila je toliko raspamećena Novakovim performansom da mu je sada uputila i posebnu poruku.

 

Sve oči bile su uprte u Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u nedelju kada se na centralnom terenu stadiona 'Filip Šatrije' između njih dvojice odigrala prava sportska bitka za olimpijsko zlato.

 

Nakon dva iscrpna seta Đoković je odneo zasluženu pobedu, a mnogi su se zapitali ko je sve od prisutnih poznatih ličnosti navijao za srpskog teniskog asa.

 

Šeron Stoun pomno je pratila meč
Šeron Stoun pomno je pratila meč foto: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Kamere su jasno zabeležile reakciju holivudske miljenice Šeron Stoun, koja je bila vidno srećna nakon što je slavni Srbin okončao meč pobedničkim poenom.

 

Reakcija Šeron Stoun nakon što je Novak pobedio
Reakcija Šeron Stoun nakon što je Novak pobedio foto: Oscar J Barroso/AFP7/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koliki je utisak na zvezdu 'Niskih strasti' ostavio Novakov trijumf, ali i koliko ju je dirnula emotivna scena koja je usledila kada se Đoković bacio u zagrljaj svojih najmilijih – postalo je jasno danas kada je glumica na svom Instagram profilu podelila sledeće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

– Meč života – napisala je Šeron kratko i jasno ispod fotografije koja otapa i najledenija srca, a na kojoj najbolji teniser sveta u suzama grli svoju ćerkicu Taru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković izvadio krstić

 

makonda-tracker