poslovni autfit iz snova

Moćna u belom: Ivanka Tramp u vanvremenskom kompletu za sve prilike pružila podršku ocu tokom predizborne kampanje

0

Omiljena ćerka Donalda Trampa Ivanka Tramp oduševila je sve prisutne na jučerašnjem republikanskom skupu

Ivanka Tramp je simbol za sofisticiranost i eleganciju
Ivanka Tramp je simbol za sofisticiranost i elegancijufoto: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivanka Tramp u četvrtak uveče pružila je podršku svom ocu Donaldu Trampu tokom Republikanske nacionalne konvencije, zajedno sa ostalim članovima porodice.

 

Starija Trampova naslednica stajala je u VIP loži između svog supruga Džareda Kušnera i mlađe polusestre Tifani Tramp, dok je njihov otac aktuelni kandidat za predsednika sedeo ispred njih.

 

U noći kada se svom ocu našla kao moralna ali i tehnička podrška, nekadašnja "prva ćerka" Amerike bila je oličenje moćne i savremene poslovne žene.

 

Od samih početaka političkog angažmana Donalda Trampa, po mišljenju mnogih njegova omiljena ćerka, Ivanka uvek je bila tu da mu pruži pomoć i podršku.

 

Uspešna biznismenka i majka troje dece savršeno uspeva da izbalansira svoj jednako bogat privatni i poslovni život, a njen modni izraz u potpunom je skladu sa njenom svestranom ličnošću.

 

Ivanka Tramp sa suprugom
Ivanka Tramp sa suprugomfoto: EPA-EFE/SHAWN THEW

 

Na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji Ivanka je oduševila sve prisutne pojavivši se u moćnom Versaće kompletu u beloj boji. 

 

Ivanka u razgovoru sa maćehom Melanijom Tramp
Ivanka u razgovoru sa maćehom Melanijom Trampfoto: TANNEN MAURY / UPI / Profimedia

Co-ord setom sačinjenim od "olovka" suknje ženstvenog kroja iznad kolena i elegantno zakopčanog blejzera odala je utisak snažne i moćne poslovne žene, a ceo look začinila je luksuznim Jimmy Choo salonkama i Manolo torbicom.

 

Cela porodica okupila se da podrži Donalda Trampa
Cela porodica okupila se da podrži Donalda Trampafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nakon održane konvencije Ivanka se oglasila i na društvenoj mreži X/Twitter objavivši video svog oca uz opis: – Ti si ratnik i pobedićeš. Volim te tata. 

 

 

Mada u Ivanki pronalazi najveću podršku, Tramp u trci za ponovni predsednički mandat uživa uz sve svoje naslednike, uključujući i najstariju unuku Kaj Tramp koja je pre neki dan održala govor u čast svom slavnom deki.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tramp najavio gradnju Gvozdene kupole

 

makonda-tracker