progovorio

Čitala je DETALJNO kako ju je varao nakon porođaja: Donald Tramp otkrio kako se Melanija oseća nakon presude

0

Tokom čitavog procesa protiv bivšeg predsednika Amerike njegova supruga ostala je nema i nije mu pružala javnu podršku, a on je sada otkrio kako suđenje utiče na nju

Donald i Melanija Tramp
Donald i Melanija Trampfoto: EPA-EFE/SONG KYUNG-SEOK / POOL

Porota Okružnog suda na Menhetnu proglasila je pre nekoliko dana bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio isplate porno zvezdi Stormi Danijels uoči predsedničkih izbora 2016. godine, da bi ćutala o njihovoj navodnoj aferi.


Dok mu je najveći deo porodice pružio javnu podršku, mnogi su primetili glasnu tišinu njegove ćerke Ivanke i supruge Melanije Tramp, a on je sada otkrio kako ova presuda utiče na nju.


Tramp je tokom vikenda dao intervju za Fox News, u kom je istakao da će uspeh na novembarskim izborima biti njegova "osveta", kao i kako se gospođa Tramp oseća. U toku procesa iznet je niz detalja, poput toga da je Tramp dočekao Stormi Danijels u svilenoj pidžami u hotelskom apartmanu i da nije koristio zaštitu kad su navodno imali odnose.

Danijelsova je u svom svedočenju istakla i da Donald i Melanija Tramp spavaju u odvojenim krevetima.

 

Donald i Melanija Tramp
Donald i Melanija Trampfoto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

Ona je dobro, ali mislim da joj je veoma teško. Mislim, ona je dobro. Ali, znate, mora da čita sva ova s***a – rekao je bivši predsednik Amerike o svojoj supruzi i dodao da je "na mnogo načina to teže za njih nego za njega", misleći na svoju porodicu.


Tramp je proglašen krivim po sve 34 tačke optužnice, a svaka od njih može dovesti do četiri godine zatvora, iako se to ne smatra verovatnim ishodom.

 

On je u svom intervjuu istakao da postoji mogućnost da završi iza rešetaka i da je "u redu s tim", ali "nije siguran da bi javnost to podržala".

 

BONUS VIDEO

"Ako treba, Tramp će položiti zakletvu iz zatvora"

 

makonda-tracker