drugo dete

Za sve je zaslužna – BAKINA KUHINJA: Sin Melanije Tramp se juče pojavio posle duže pauze i svi su primetili isti detalj

0

Najmlađeg sina bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije ne viđamo često otkako nije stanovnik Bele kuće, a juče je sve iznenadio na sahrani njegove bake time koliko je porastao

Donald, Melanija i Baron Tramp 2007, na otvaranju Trampove zvezde na Bulevaru slavnih
Donald, Melanija i Baron Tramp 2007, na otvaranju Trampove zvezde na Bulevaru slavnihfoto: Chris DELMAS / AFP / Profimedia

U Palm biču je juče održana sahrana Amalija Knavs, majke nekadašnje prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Tramp.


Paparaci su pratili ovaj događaj i ovekovečili trenutak kada je porodica Tramp stigla ispred crkve u kojoj je održana služba, a to je bila retka prilika da na okupu vidimo Donalda Trampa, njegovu suprugu Melaniju i sina Barona.


Trampovi se, naime, ne pojavljuju često zajedno u javnosti otkako su napustili Belu kuću, nakon što je Donald izgubio na predsedničkim izborima od Dža Bajdena.

 

Pogledajte fotografije sa sahrane majke Melanije Tramp

1 / 5 Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Najmlađi Tramp jedan je od onihi koje najređe viđamo po isteku mandata njegovog oca, a mediji su primetili da je on prilično porastao od tada, dok Daily Mail piše da je dečak sada visok tačno dva metra. On je pratio roditelje na sahrani, a u jednom trenutku je viđen kako nežno polaže ruku na očeva leđa.

 

Donald i Baron Tramp sa sahrani Amalije Knavs, majke Melanije Tramp
Donald i Baron Tramp sa sahrani Amalije Knavs, majke Melanije Trampfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Ko je Baron Tramp?


Donald Tramp dobio je Barona u trećem braku, s Melanijom, a dečak je došao na svet 20. marta 2006. godine. Kršten je na Floridi, upravo u crkvi u kojoj je održana služba za njegovu baku Amaliju, a školovao se u prestižnim školama u Njujorku.

 

Nakon što je porodica godinama živela u čuvenoj njujorškoj Tramp kuli, upravo su se zbog njegovog obrazovanja Melanija i Baron kasnije doselili u Belu kuću i Vašington po Donaldovoj pobedi na izborima.

 

Viktor Knavs, Donald, Melanija i Baron Tramp sa sahrani Amalije Knavs, majke Melanije Tramp
Viktor Knavs, Donald, Melanija i Baron Tramp sa sahrani Amalije Knavs, majke Melanije Trampfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Baron, inače, tečno govori slovenački jezik, a bio je navodno veoma blizak s Viktorom i Amalijom Knavs, njegovim dekom i bakom po majci. Takođe ima i slovenačko državljanstvo i zapravo je prvi sin nekog američkog predsednika s dvojnim državljanstvom u istoriji.


Veliki je ljubitelj fudbala i navijač londonskog Arsenala, a svojevremeno je i sam uspešno trenirao fudbal.


Kako je Donald Tramp nedavno objasnio u kampanji, za to što je njegov najmlađi sin toliko porastao može da se zahvali tradicionalnoj slovenačkoj kuhinji.

 

Viktor Knavs, Donald, Melanija i Baron Tramp sa sahrani Amalije Knavs, majke Melanije Tramp
Viktor Knavs, Donald, Melanija i Baron Tramp sa sahrani Amalije Knavs, majke Melanije Trampfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Zato je tako visok, jeo je isključivo njenu hranu – našalio se bivši predsednik aludirajući na Amaliju Knavs. – Rekao sam mu da će biti košarkaš, a on je odgovorio: "Zapravo, tata, ja volim fudbal". A njega ne možete nagovoriti ni na šta! Baron je poseban dečak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Vraća li se Tramp u Belu kuću?

 

makonda-tracker