da li ste znali?

Kako su Novak Đoković i Nevena Božović postali prijatelji? Iza svega stoji njen suprug, a priča je topla i dugogodišnja

0

Novak Đoković proveo je nekoliko dana u Crnoj Gori, a mnogi ne znaju za veze koje teniser ima s porodicom Nevene Božović.

Novak Đoković odseo je u Crnoj Gori u hotelu dobro poznate porodice
Novak Đoković odseo je u Crnoj Gori u hotelu dobro poznate porodicefoto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Teniser Novak Đoković prijatelj je sa pilotom Nikolom Ivanovićem, suprugom Nevene Božović.

 

Nikola je javnosti postao poznat kada se oženio talentovanom i prelepom pevačicom, koja nas je predstavljala nekoliko puta i na Evroviziji, ali manje je poznato kakve veze ga vežu sa čuvenim teniserom.

 

Novak je proveo nekoliko dana u Crnoj Gori, odakle je otputovao u Francusku, gde se ovog leta održavaju Olimpijske igre.

 

Priliikom boravka u Crnoj Gori, Đokovići su bili smešteni u hotelu koji je u vlasništvu Nevene i Nikole, a to nije ništa slučajno budući da su dugogodišnji prijatelji.

 

Novakovo i Nikolino prijateljstvo datira još iz davnih dana, a to se kasnije prenelo i na članove njegove porodice, te se uvek svi rado vraćaju kod Ivanovića, koji poseduje hotel u kom živi sa suprugom i ćerkom Ankom, piše Blic.

 

 Novak i Nikola su drugari iz detinjstva, malo je poznato da su veoma bliski. Iako se retko viđaju, njih dvojica su ranije dosta izlazili, putovali i družili se, a sada je bilo logično da će Đoković odsesti kod njega. Novak je sinoć doputovao u Budvu, gde je najpre bio na večeri kod gradonačelnika Budve, Marka Bata Carevića. Nakon toga Nevena i Nikola su ga ugostili — govorio je izvor jednom prilikom.

 

1 / 11 Foto: Instagram / nevenabozovic

 

Nevena je jednom prilikom govorila o Novaku.

 

Uvek reagujem kada čujem da je pobedio. Navikao nas je na to. Svi treba da budemo ponosni na našeg čoveka koji piše svetsku istoriju. Mnogo znači što nas neko na taj način predstavlja. Uvek se odazovem pozivu porodice šta god da je u pitanju. Oduševljava me njegova skromnost, i u ponašanju sa ljudima, to je odlika velikih ljudi.

 

Bonus video

Novak Đoković u svom omiljenom mestu u Crnoj Gori

 

makonda-tracker