na nivou

Ceo Pariz priča o našem Noletu i Jeleni Đoković: Ana Vintur posmatra belu haljinu, tenisera ovakvog nismo nikad videli

3

Svi su uzbuđeni pred Olimpijske igre, a naš poznati par našao se u društvu čuvene modne kreatorke, koja je dobro odmerila njihove stajlinge 

JELENA I NOLE U PARIZU SA ANOM VINTUR I DRUGIM POZNATIM IMENIMA
JELENA I NOLE U PARIZU SA ANOM VINTUR I DRUGIM POZNATIM IMENIMA foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pariz će za dva dana biti mesto gde će sport biti jedina stvar o kojoj će se pričati. Osim toga pažnju će sigurno pleniti i supruge sportista, koje će sigurno doći da podrže svoje muževe, momke ili da jednostavno proprate ovo važno sportsko takmičenje.

 

Iako igre još nisu počele poznati su polako su već stigli u Pariz. Među njima su i naš teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da vidimo s kojim poznatim svetskim facama su se danas družili.

 

Na jednoj od njih vidimo Jelenu u prelepoj beloj haljini dok vodi prijatan opuštajući razgovor sa čuvenom urednicom modnog časopisa Vog, Anom Vintur. 

Budući da je njoj moda u krvi, sigurni smo da je obratila pažnju na Jecin stajling, koji je ovog puta bio sveden i jednostavan, tako da je bilo veoma teško pronaći joj grešku.

 

NOLE I JECA SU BILI NA VISINI ZADATKA
NOLE I JECA SU BILI NA VISINI ZADATKA foto: Instagram / mihailoanusic

U njenoj blizini bio je i Novak, kojeg smo imali prilike da vidimo u do sada neviđenom izdanju. Na sebi je Nole imao crno-belu duks-majicu sa neobičnim printom koji je svima odmah zapao za oko.

 

JECA UŽIVA U RAZGOVORU SA ANOM VINTUR
JECA UŽIVA U RAZGOVORU SA ANOM VINTUR foto: Instagam / mihailoanusic

Nole inače ne praktikuje ovakve stajlinge, a šta bi na ovo Ana Vintur imala da kaže za sada ostaje nepoznanica.

 

Sve u svemu čini se da se i Noletu osladilo da nosi neka neobična izdanja, a da li će u narednim godinama možda imati i neke angažmane za poznate svetske brendove ostaje nam da vidimo nakon što Nole napusti beli sport, a nadamo se da se to neće desiti uskoro.

 

Bonus video:

Jelena Đoković slavi rođendan 

 

makonda-tracker