preslatki

Upoznali su se neočekivano, zavoleli posle jednog pogleda: Romantična ljubavna priča Nevene Božović i zgodnog Crnogorca

0

Osvojio ju je svojim šarmom kad se najmanje nadala da će se zaljubiti 

LJUBAVNA PRIČA NEVENE BOŽOVIĆ I PILOTA
LJUBAVNA PRIČA NEVENE BOŽOVIĆ I PILOTA foto: Instagram / nevenabozovic

Pevačica Nevena Božović dobro je poznata po svom fantastičnom glasu, lepoti i harizmi.

 

Ona je svoju karijeru počela da gradi pre nekoliko godina, a onda je, kako je rekla, sasvim slučajno uplovila u emotivnu vezu sa muškarcem koji je postao ceo njen svet.

 

Nevena se 2019. godine udalaa za pilota Nikolu Ivanovića, a onda je 2021. godine stigao i novi član porodice, ćerkica kojoj su dali ime Anka. Od tada par je nerazdvojan, a budući da je pevačica jasna kad je u pitanju otkrivanje detalja iz privatnog života, ne zna se mnogo toga.

Ipak, ono što se zna jeste da su se Nevena i Nikola upoznali slučajno, jednog toplog letnjeg dana kada je pevačica odlučila da odmori u jednom od crnogorskih kafića.

 

Tada nije ni slutila da će upoznati čoveka svog života s kojim će sviti porodicu i ostvariti se u ulozi majke.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je pevačica jednom prilikom.

 

Nikola je bio vlasnik tog kafića, a osim što se bavi ugostiteljstvom on je po struci pilot. Ono što on i sam voli da istakne jeste činjenic da je nedavno postao kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, i to “Prvi iz Budve”.

 

Da podsetimo, Nevena i Nikola su se venčali u Budvi 20. aprila 2019 godine, a ceremoniji je prisustvovalo oko stotinak gostiju.

 

Bonus video:

Udala se Nevena Milićević

 

makonda-tracker