neizmerna podrška

Pojavila se u moćnom izdanju, a onda uradila ovo: Jednim gestom Jelena Đoković oduševila je sve prisutne na Vimbldonu

0

Jelena Đoković podržala je supruga Novaka tokom današnjeg finala na Vimbldonu, a jednim gestom oduševila je javnost

Jelena Đoković svom suprugu je najveća podrška
Jelena Đoković svom suprugu je najveća podrškafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Đoković danas je zajedno sa svojom decom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom, sa tribina nesebično bodrila svog supruga Novaka Đokovića.

 

Španski teniser Karlos Alkaraz porazio je srpskog asa ubedljiim rezultatom 3:0, što Novaka ni ovoga puta nije sprečilo u tome da po završetku meča pokaže svoju sportsku, ali i ljudsku veličinu.

 

I dok je rezultat možda bio suprotan njihovim željama, Jelena je kao i uvek bila neizostavna podrška i stajala uz Novaka sa puno ljubavi i saosećanja.

Gotovo da ne postoji Novakov meč koji je lepa Đokovićeva supruga tokom ovogodišnjeg Vimbldona preskočila, a svako njeno pojavljivanje odisalo je elegancijom koja ne bledi. 

 

Ovoga puta Jelena se odlučila za "two-piece" odelo u prljavo beloj boji koje se sastoji iz pantalona i malo dužeg sakoa ženstvenog kroja. 

Jelena Đoković gledala je meč u društvu svoje dece
Jelena Đoković gledala je meč u društvu svoje decefoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Kao kontrast jednom od njenih omiljenih komada – običnoj beloj majici – koji uspešno kombinuje na različite načine, Jelena je dodala šik crne naočare za sunce i elegantne viseće minđuše, čime je svoj outfit začinila do savršenstva.

 

Izdanje slično onome u kom se Đokovićeva lepša polovina pojavila na četvrt finalu pravi je omaž letnjoj sofisticiranosti i prava je modna inspiracija.

Jelena Đoković na četvrt finalu Vimbldona
Jelena Đoković na četvrt finalu Vimbldonafoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Ipak, ono što je posebno dirnulo sve prisutne jeste trenutak kada je Jelena pozirala kamerama, i to rukama formirajući oblik srca. Ovaj gest nije samo bio izraz podrške prema Novaku, već je simbolizovao i njihovu duboku ljubav i povezanost koja traje i izvan teniskih terena.

Gest koji je oduševio svet
Gest koji je oduševio svetfoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Miljan govori Jeleni: Novak ne može da trči

 

 

makonda-tracker