multitalentovana

Ljubi slavnog fudbalera i pravo je čudo! Ćerka holivudskog zavodnika nasledila je najlepše od njega i čuvene glumice

0

Veoma mlada je ostvarila karijeru o kakvoj mnogi sanjaju, a najstarija ćerka Džuda Loa nedavno je uplovila u vezu s fudbalerom o kom bruji cela Evropa ovog leta.

Džud Lo ima veliku porodicu, a njegova najpoznatija deca su Raf i Ajris
Džud Lo ima veliku porodicu, a njegova najpoznatija deca su Raf i Ajrisfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Britanski glumac Džud Lo jedno je od omiljenih holivudskih lica proteklih decenija, a on je – i pored ogromnog glumačkog dara i zavidne biografije – neretko bio u centru pažnje zbog svog privatnog života.


Imao je umetnik koji je nominovan za Oskara za uloge u filmovima "Hladna planina" i "Talentovani gospodin Ripli" mnogo burnih ljubavi, a danas je otac sedmoro dece.


S glumicom Sejdi Frost ima troje dece, s manekenkom Samantom Burk jedno, s Ketrin Harding još jedno, a s Filipom Koan je dobio dvoje.

Najpoznatija deca Džuda Loa su svakako Raferti Raf Lo i Ajris Lo, koje je dobio u prvom braku, a dok je Raf, za kog kažu da je tatina kopija, već dobro poznato ime, Ajris je možda manje poznata, ali jednako uspešna. I savršen miks gena njenih slavnih roditelja jer ima po nešto od oboje!

 

Ajris Lo, najstariju ćerku glumca Džuda Loa, često viđamo na crvenom tepihu
Ajris Lo, najstariju ćerku glumca Džuda Loa, često viđamo na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Najstarija ćerka Džuda Loa


Ajris je rođena u Kaliforniji 2000. godine, a Sejdi Frost i Džud Lo podarili su joj dvojicu braće, pomenutog Rafertija i Rudija, dok preko majke ima još jednog polubrata, a preko oca četvoro polubraće i polusestara.


Malo je poznato da je njena kuma supermodel Kejt Mos, a ona je od malih nogu bila okružena glamurom, slavnima i modom, pa je bilo jasno da će se baviti nekim javnim poslom. Naročito je se o tome spekulisalo kada je upisala dizajn na Central Sejnt Martinsu, koledžu u okviru Univerziteta umetnosti u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)


Još kao beba pojavila se u editorijalu magazina Vogue, a Ajrisina karijera u modi zapravo je počela snimanjem za brend Illustrated People, nakon čega je dobila i agenta i postala lice reklamne kampanje kuće Burberry. Do sada je sarađivala s brojnim luksuznim brendovima, kao što su Miu Miu, Marc Jacobs, La Perla, Stella McCartney, Lacoste, Calvin Klein, Versace...

Takođe je 2021. postala ambasadorka beauty linije kuće Dior, a šetala je pistom na više revija.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Uz to, gledali smo je kao glumicu u mini-seriji Pistol, a za potrebe ove uloge je obrijala glavu i pokazala posvećenost koju i njeni roditelji imaju u glumačkom poslu.

 

Ko je dečko ćerke Džuda Loa?


Ajris Lo uglavnom se trudi da ne izlaže svoj privatni život očima javnosti, ali je The Sun nedavno pisao da je ime njenog dečka dobro poznato – u pitanju je Trent Aleksander-Arnold, fudbaler reprezentacije Engleske i Liverpula za kog se ovog leta spekuliše da bi mogao da pređe u Real Madrid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUESS JEANS (@guessjeans)


Par se upoznao dok su snimali reklamu za Guess Jeans, brend čiji su ambasadori, a izvor blizak zaljubljenima je rekao da su oni "uzbuđeni da vide kako će teći stvari" u njihovoj vezi.


Odmah su se povezali, razmenili brojeve i počeli da prate jedno drugo na Instagramu – otkrila je osoba bliska paru. – Od tada se redovno dopisuju na WhatsApp-u i upoznaju se. Još uvek su na početku, ali njihovi prijatelji odobravaju ovu vezu, koja se pokazala zabavnom za oboje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kakva su zapravo deca poznatih?

 

makonda-tracker