imaju svoj put

Ni nalik slavnim roditeljima: Deca Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džouns su porasla i prošetala s tatom crvenim tepihom

0

Čuveni glumac juče je na jednu specijalnu projekciju doveo svoje najmlađe dece, a dok se ćerka povremeno pridruži supruzi i njemu na crvenom tepihu, njihovog sina retko viđamo.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns u braku su od 2000. godine i imaju dvoje dete zajedno
Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns u braku su od 2000. godine i imaju dvoje dete zajednofoto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Živa legenda Holivuda Majkl Daglas uskoro slavi 80. rođendan, ali penzija mu nije ni na kraj pameti. On i dalje vredno radi, putuje, šeta crvenim tepihom, pozira i uživa u životu jedne od najvećih svetskih zvezda.


Povremeno mu društvo na javnim događajima pravi supruga i koleginica Ketrin Zita Džouns, a juče je Daglas napravio izuzetak i došao na specijalnu projekciju dokumentarnog filma America's Burning u društvu njihove dece.


Glumac je na projekciju ostvarenja u kom je narator stigao u nešto ležernijem odelu, a njegova ćerka Keris i sin Dilan bili su u elegantnijim belim odevnim kombinacijama neutralnih tonova.

 

Majkl Daglas sa ćerkom Keris i sinom Dilanom
Majkl Daglas sa ćerkom Keris i sinom Dilanomfoto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Deca poznatog para ne podsećaju na prvi pogled na svoje slavne roditelje, ali oboje ne odskaču previše iz mora lepih lica na holivudskim događajima i lako bi mogli da izgrade karijere ukoliko bi želeli.

Keris je, inače, prošle godine roditeljima pravila društvo na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu i povremeno se pojavljuje na zapaženim događajima, dok Dilana viđamo nešto ređe.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Ko su deca Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džouns?

 

Majkl Daglas prvi put je postao otac tokom brak s Dijandrom Luker, s kojom je dobio sina Kamerona, koji danas ima 45 godina i problematičnu prošlost.

 


Dilan Daglas je njegovo prvo dete s Ketrin Zitom Džouns, a u avgustu će proslaviti 24. rođendan.

 

On je na svet došao nekoliko meseci pre venčanja njegovih roditelja, pa je kao beba prisustvovao romantičnoj ceremoniji, a u pitanju je vrlo hrabar mladić, koji je još kao tinejdžer održao javni govor o tome kako izgleda život s disleksijom.

 


On je poton završio prestižni Univerzitet Braun, a on se trudi da se vodi običan život, daleko od holivudskog glamura.


Što se tiče njegove mlađe sestre Keris, ona je nedavno obeležila 21. rođendan, a zanimljivo je da je ona bila deo jednog od najvažnijih trenutaka u životu njene majke: Ketrin Zita Džouns bila je u devetom mesecu trudnoće kada je osvojila Oskara za ulogu u mjuziklu "Čikago".

 

Keris Daglas sa roditeljima u Kanu
Keris Daglas sa roditeljima u Kanufoto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Pored toga što je s majkom krasila stranice mnogih prestižnih magazina sa svojom majkom, ona je pozirala za jednu Fendijevu kampanju, a priznaje da se na poslu najviše zabavlja ako joj društvo pravi majka.

Mnogo smo se zabavljale na snimanju. Imamo sličan smisao za humor i uvek se zajedno smejemo. Ona je zaista najzabavnija osoba koju znam – nahvalila je Keris svoju slavnu majku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)


Keris je, inače, pričala i o tome koliko joj je ponekad teško što je dete takvih zvezda.


Mrzela sam to – rekla je svojevremeno ona o paparacima. – Umela sam zaista da se uznemirim. Uskočili bi u metro i seli ispred mene. Imala sam oko šest godina. Bila sam zbunjena. Tada sam shvatila – ako će biti ovako, moram da se fokusiram na to ko sam ja, a ovo će biti nešto što se samo dešava i ne mogu ništa da preduzmem povodom toga.


U međuvremenu je počela da obilazi prestižne događaje s roditeljima i osnažila se, ugušivši svoje nesigurnosti, zbog kojih je u jednom momentu prestala da koristi društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)


Klonila sam se Instagrama dugo, misleći da je to mesto na kom sve mora da bude savršeno – objasnila je ona. – Nije problem ako želite da pokažete lepšu stranu svog života, ali sam Instagram počela da vidim kao nešto što moram da radim umesto nečega što želim da radim, koliko je to smešno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anegdota s Mandom

 

makonda-tracker