da li liče?

Kažu da je još zgodniji od svog slavnog oca: Već godinama ljubi popularnu glumicu, a da li znate čiji sin je u pitanju?

0

Mladi glumac i maneken mnoge podseća na svog slavnog oca u najboljim danima.

Mladi glumac i maneken samostalno gradi karijeru
Mladi glumac i maneken samostalno gradi karijerufoto: jakebongiovi/Instagram

U svetu holivudskog blještavila i skandala, jedan mladi muškarac privukao je pažnju javnosti svojim šarmom i neospornim talentom, dok istovremeno održava tajanstvenu distancu od svog poznatog prezimena.

 

Džejk mladi model i glumac iz Amerike svojom pojavom na modnim pistama i u filmskim projektima stekao je reputaciju samostalnog umetnika.

 

Međutim, nedavni događaji stavili su ga u središte pažnje - njegov brak sa popularnom glumicom Mili Bobi Braun, koji je sklopljen ove godine, mnoge je iznenadio svojom neobičnom dinamikom.

Pre samo par meseci svet je iznenadila vest o venčanju mladog manekena i njegove dugogodišnje slavne partnerke, a ono što je posebno šokantno mnogima jeste činjenica da njih dvoje imaju tek po 22 i 20 godina.

 

Da ljubav ne čeka i ne mari za godine isticali su više puta, a pre samo par nedelja novopečeni bračni par uslikan je kako uživa na svom medenom mesecu na Sardiniji.

 

Ipak, javnost je podelila informacija da oni tamo nisu otputovali sami, već sa roditeljima mladog Džejka za kog kažu da je slika i prilika slavnog oca, a neki čak tvrde da je i zgodniji od nekadašnjeg srcelomca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi

Ukoliko ste pomislili da je u pitanju Džejk Bon Džovi sin legendarnog rokera Džona Bon Džovija – bili ste u pravu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi

Iako je planetarno popularni muzičar oduvek važio za velikog zavodnika, i sam se relativno mlad oženio, a nakon 35 godina braka još uvek uživa u ljubavi sa suprugom Doroteom.

Nije pogrešno reći da je mladi Džejk zahvaljujući svojim roditeljima osvojio "genetski džek-pot", a čini se da je Bon Džovijev naslednik pravi miks slavnog oca i majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakebongiovi

Roker i supruga pored Džejka imaju još troje dece, ali oni ne žele da se javno eksponiraju i vešto se skrivaju od očiju javnosti. U prilog tome koliko je Džejk vezan za svoju porodicu govori i činjenica da su Mili i on poveli "originalni" Bon Džovi par sa sobom na medeni mesec.

U mnogima pogled na dvadesetdvogodišnjeg plavušana budi nostalgiju za vremenima kada je vlasnik hita "Living on prayer" bio u tim godinama. A šta vi kažete, da li Džejk liči na svog slavnog oca Džona Bon Džovija?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati roker otkrio tajnu jednog od najvećih ex ju hitova

 

makonda-tracker