život piše drame

U trenucima kada joj se RASPADAO SVET, saznala je da ima OPAKU BOLEST: Ispovest Marijane Mateus o najbolnijim momentima

0

Modna kreatorka i preduzetnica Marijana Mateus jedna je od omiljenih poznatih dama na domaćoj javnoj sceni. Nikada nije skrivala detalje svog privatnog života, ali kako je poznata po širokom osmehu malo ko zna za ovo teško životno iskustvo s kojim se suočila. 

Marijana Mateus
Marijana Mateusfoto: Instagram / marijanamateus

Uspešna srpska spisateljica i preduzetnica, Marijana Mateus (52), bila je u 7 godina dugom braku sa nekadašnjim nemačkim fudbalerom Lotarom Mateusom (63). 

 

Iz velike ljubavi sa slavnim sportistom Marijana je dobila dve ćerke, a razvod koji se odigrao 2009. godine teško joj je pao. 

 

Lepa i uvek nasmejana Srpkinja uvek je u žiži interesovanja javnosti, a malo ko zna za tešku bolest sa kojom se suočila u svojim najtežim momentima.

Naime, neposredno pre nego što će se razvesti od supruga Lotara, modnoj kreatorki dijagnostikovan je tumor između debelog creva i jajnika, a sve do same operacije lekari nisu bili sigurni da li je u pitanju dobroćudni ili maligni karcinom. 

 

– Posle svih tih putovanja, prijema, intenzivnog vrtoglavog života koji smo vodili, počelo je da puca po šavovima – kazala je Marijana.

 

Marijana i Lotar Mateus ostali su u dobrim odnosima nakon razvoda
Marijana i Lotar Mateus ostali su u dobrim odnosima nakon razvodafoto: Kurir Arhiva

– Nešto malo pre razvoda između jajnika i debelog creva dijagnostikovan mi je ogroman tumor, za koji se do operacije nije znalo da li je maligni – dodala je Mateusova sada bivša supruga. 

 

– Tada sam prvi put shvatila koliko sam stresan život imala sa Lotarom Mateusom. Bolest me je naterala na preispitivanje i nametala mi pitanje da li ga i dalje volim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

- Šest nedelja sam živela sa saznanjem da me čeka teška operacija. Nikada u životu nisam bila toliko slaba, ali sam sve stoički izdržala. Imala sam divnog doktora, sjajnu negu i mnogo sreće da je sve dobro prošlo.

 

Kada su videli u kakvoj je fazi tumor, rekli su mi sa stoprocentnom sigurnošću da neće biti nikakvih zračenja i da će se sve povući samo od sebe - ispričala je Marijana, kako prenosi Gloria.

 

Bivši supružnici danas neguju prijateljski odnos, a poznata srpska kreatorka potvrdila je da je nakon uspešne operacije izlečena od opake bolesti. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Marijana Mateus stigla na Cecin rođendan

 

 

 

makonda-tracker