životna drama

"Srećna sam što sam UOPŠTE ŽIVA": Ispovest pevačice koja se do 29. godine suočila s nizom teških bolesti

0

Poznata kantautorka i pevačica Holsi u svojoj novoj pesmi otkriva javnosti do sada nepoznate detalje dugog procesa lečenja od teške bolesti.

Holsi otkrila sve o borbi sa opakom bolešću
Holsi otkrila sve o borbi sa opakom bolešćufoto: ap

Američka muzička zvezda Holsi (29) otkrila je da je već neko vreme u tajnosti vodila borbu protiv teške i opake bolesti. Ovu vest podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram u utorak, 4. juna. 

 

– Ukratko, srećna sam što sam živa – napisala je ona u opisu objave i dodala: – Napisala sam album. Počinje pesmom "Kraj".

 

Mada nije otkrivala tačnu dijagnozu, poznato je da mlada pevačica planira da donatorskim radom podrži "Društvo za leukemiju i limfom", kao i "Udruženje za istraživanja o lupusu".

Nizom video zapisa i fotografija, Holsi je sa svojih 31,3 miliona pratilaca podelila svaku fazu svog putovanja kroz veoma dug proces lečenja kom je podlegla. 

 

– Dajem sebi još dve godine da budem bolesna –rekla je ona na prvom snimku – sa 30 želim da budem ponovo rođena, neću biti bolesna, biću ekstremno zgodna i puna energije i tako ću dobiti priliku da nadoknadim svoje dvadesete kroz tridesete – zaključila je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

U novoj pesmi "The End" Holsi govori o svojoj dugogodišnjoj borbi sa nekoliko različitih dijagnoza, o kojima je uvek otvoreno govorila. U 2016. godini patila je od endometrioze, da bi 2022. otkrila da se leči od nove bolesti, uz već ustanovljeni Elres-Danlosov sindrom, Sjogrenov sindrom, Sindrom aktivacije mastocita i Sindrom posturalne ortostatske tahikardije.

 

Na svakih par godina, doktor kaže da sam bolesna / Izvadi potpuno novu vreću trikova / I onda sve to spuste na mene / Isprva, bio je moj mozak, pa zatim kosti u bolovima – reči su pesme "Kraj".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

U Japanu sam naučio šta je medicina

 

 

 

 

 

makonda-tracker