velika ljubav

Kako su se upoznali i zavoleli Marijana Mateus i Kole? Na prvo pitanje odgovorila je vragolasto, a osvajana je sitnicama

1

Kako je dizajnerka objasnila jednom prilikom, njen prvi suprug i ona su se razveli voleći se

Marijana Mateus iza sebe ima dva braka
Marijana Mateus iza sebe ima dva brakafoto: Damir Dervišagić

Modna dizajnerka Marijana Mateus jedna je od najpoznatijih žena javne scene, a njen život obeležile su dve velike ljubavi.


Danas ona nosi prezime svog drugog supruga Lotara Mateusa, nemačkog fudbalera za kog je bila udata od 2003. do 2009. godine, a pre toga je javnosti bila poznata kao Marijana Kostić.


Tada je kreatorka bila u braku s biznismenom Miodragom Kostićem Koletom.

Nekadašnji par zasnovao je porodicu, a između njih nikada nije bilo javnih razmirica kako to često biva s poznatim ličnosti nakon rastanka.


Marijana obično čuva svoj život daleko od očiju javnosti, a pre mnogo godina je podelila priču o tome kako je počela njena ljubav s Kostićem.

 

Marijana Mateus bila je 9 godina u braku s Koletom
Marijana Mateus bila je 9 godina u braku s Koletomfoto: Damir Dervišagić

On je imao ozbiljnu vezu, a ja samo klinačke simpatije. Naleteli smo jedno na drugo ispred jedne firme gde je bio parkiran njegov motor. Pitao me je: "Kuda, šećeru?", a ja sam mu vragolasto odgovorila: "Idem po neke slike". Na njegovu ponudu da me poveze, uzvratila sam sa: Nema potrebe. Bežala sam od muškaraca koji su zauzeti, a on je bio jedan od takvih – ispričala je pre više od decenije Marijana za Story.


Međutim, emocije su bile jače.


Kada smo se drugi put sreli, priznali smo da se jedno drugome mnogo sviđamo, i moja maksima o slobodnim muškarcima polako je počinjala da bledi. Koliko god da sam se borila da ga ne zavolim, misleći da će to biti prolazno, i koliko god nisam želela da mu se dam, bila sam savladana jer sam se mnogo zaljubila – istakla je ona.


Kako je objasnila, Kole ju je osvajao sitnicama i romantikom.

 

Miodrag Kostić Kole jedan je od najmoćnijih Srba
Miodrag Kostić Kole jedan je od najmoćnijih Srbafoto: Marina Lopičić

Kole me je osvojio malim stvarima. Jednom me je odveo u Bečej, u dvorac Dunđerski. Bila sam fascinirana gledanjem konja, šetnjom i ručkom, ali nismo iznajmili sobu. Nismo bili u toj varijanti, već me je poveo na sladoled – prisetila se ona.


Brak Marijane i Koleta trajao je od 1990. do 1999, a u njemu su dobili troje dece. Kako je ispričala u istom intervjuu, "jedan od najdivnijih perioda" u njihovom braku bio je nakon rođenja trećeg deteta, na Floridi.


Iako im nije bilo suđeno da ostanu zajedno zauvek, oni su se razišli u dobrim odnosima.

 

Marijana Mateus
Marijana Mateusfoto: Instagram/printscreen

Kada smo se razveli, razveli smo se voleći jedno drugo. Razlog nije bila treća osoba. Naši karakteri jednostavno nisu mogli da izdrže taj međusobni pritisak. Prekršila sam sve kodekse jer sam bila među prvim ženama sa troje dece koje su se razvele. Deset godina sam išla ispred svog vremena, šta god da sam radila – zaključila je.

 

BONUS VIDEO

Marijana Mateus na Cecinom rođendanu

 

makonda-tracker