vreme za nju stoji

Ne otkriva ništa, a zrači seksepilom: Eva Longorija u GOLOJ HALJINI pred kojom je Kan zadrhtao

0

Holivudska glumica već je ponela nekoliko božanstvenih kreacija na Kanskom festivalu ove nedelje, a sada je ponela nesvakidašnju toaletu

Eva Longorija na 77. Kanskom festivalu
Eva Longorija na 77. Kanskom festivalufoto: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia

Kanski festival tradicionalno okuplja najveća imena u svetu filma, a ni ove godine s njega nije izostala popularna glumica Eva Longorija, koja svake godine na Kroazetu donosi glamur na svoj način.


Zvezda serije "Očajne domaćice" već je ponela nekoliko nezaboravnih odevnih kombinacija, a njeno najnovije modno izdanje je izazvalo divljenje svih prisutnih i na trenutak bacilo i najveće zvezde u drugi plan.


Longorija je za jednu žurku na marginama Festivala odabrala jednu od svojih najsmelijih toaleta do sad. U pitanju je tzv. "gola haljina", trend omiljen među holivudskim zvezdama proteklih godina.

Glumica je ponela model koji je u potpunosti prekriven prozirnom tkaninom, a njen donji deo je lepršav i ima kratak šlep. Cirkoni u obliku listića strateški pokrivaju određene delove delove tela, a tu je i postava i boja koje, zahvaljujući kojoj je Eva mogla da bude opuštenija u javnosti.

 

Eva Longorija na 77. Kanskom festivalu
Eva Longorija na 77. Kanskom festivalufoto: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia

Reč je o toaleti brenda Yanina Couture, koja je deo kolekcije ove kuće za proleće 2019, a ona je na pisti predstavljena sa srebrnom kapuljačom koju Eva ipak nije ponela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CFM (@cfm_style)


Glumica je svoje izdanje upotpunila srebrnim sandalama s kaišićima i visokim štiklama, a kosu je podigla u visoku punđu, uz jedan izvučen pramen koji joj uokviruje lice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker