veliki preokret

Doživeo je NAJVEĆI USPEH, a onda je sve krenulo nizbrdo: Glumac je bio slomljen, pa zavoleo bivšu ženu ZLIKOVCA HOLIVUDA

0

Glumac Edrijen Brodi bio je najmlađi dobitnik Oskara sa 29 godina, ali onda je usledio težak period.

Edrijen Brodi sa sadašnjom partnerkom Džordžinom Čepmen
Edrijen Brodi sa sadašnjom partnerkom Džordžinom Čepmenfoto: .EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Glumac Edrijen Brodi upisao se u istoriju kinematografije kada je za ulogu Vladislava Špilmana u filmu "Pijanista" iz 2002. godine dobio Oskara. Naime, on je tada imao 29 godina, čime je postao najmlađi dobitnik Oskara u toj kategoriji.

 

Tada je on bio lice Holivuda u usponu, a svi su želeli da ga angažuju za nove projekte, filmove... Ipak, uprkos njegovom talentu i neospornom uspehu u tom usponu, kroz par godina, Brodi je kroz par godina "potonuo" i mnogi su se zapitali zbog čega više ne glumi na način kao pre.

 

Kasnije se ispostavilo da za njega celo to iskustvo nije bilo ogrnuto samo najlepšim bojama, već je i za  prestižna nagrada za njega načinila svojevrsnu prekretnicu.

 

Kako su navodili mediji, za glumca ovo iskustvo jeste bilo fantastično, ali ga je ostavilo i "u depresiji" i "sa poremećajem ishrane". To je, zapravo, počelo od toga što je za ulogu Špilmana, poljskog pijaniste i kompozitora koji je preživeo Holokaust, Brodi usvojio strog režim ishrane nakon kog je imao manje od 60 kilograma!

 

Nije na njega uticala samo ova ekstremna fizička promena, već je ovaj proces i mentalno uticao na njega, kako se navodilo u GQ, te je to uticalo na veliku "tugu koja i dalje visi u vazduhu". 

 

Glumac se tada otvorio o depresiji s kojom se suočio nakon prvobitnog performansa u filmu i tada je govorio da i dalje ne može da gleda film, te da ga sve to uznemirava, otkrio je za Indiewiew 2017.

 

Edrijen Brodi je kasnije upoznao Džordžinu Čepmen, bivšu suprugu Harvija Vajnstina
Edrijen Brodi je kasnije upoznao Džordžinu Čepmen, bivšu suprugu Harvija Vajnstinafoto: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Njegovi karijerni uspesi zaista su upečatljivi i veliki, ali, ipak, o njegovom ljubavnom životu mnogi su imali poneku negativnu reč. Naime, on je ljubavnu sreću našao sa Džordžinom Čepmen, koja je pre njega bila u braku s holivudskim predatorom Harvijem Vajnstinom, od kog se rastala 2017. godine, nakon deset godina braka, a zahtev za razvod predala je kada je optužen za seksualne napade nad stotinama žena. Njih dvoje su tokom braka dobili ćerku Indiju i sina Dašijela.

 

Dve godine kasnije, Čepmenova je viđena sa Brodijem na večeru u Portoriku, a dve godine kasnije su priznali javnosti da su u vezi. U decembru 2023. godine, izvor blizak paru priznao je za Us Weekly da je par bliži nego ikada.

 

Sreću je našao sa Džordžinom, s kojom je tek 2021. prvi put izašao u javnost
Sreću je našao sa Džordžinom, s kojom je tek 2021. prvi put izašao u javnostfoto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Njih dvoje se nisu često pojavljivali u javnosti , te su tek 2021. godine po prvi put kao par stigli zajedno na Tribeka festival, na premijeru glumčevog filma, a u septembru iste godine zajedno su se pojavili na Met gali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Komentar glumca Džonatana Ingliša

 

makonda-tracker