da li ste znali?

Prijavila bi se da bi mami zapušila usta: Ova OSKAROVKA je godinama ranije bila — kandidatkinja za MIS SVETA

0

Mada nam je najpoznatija kao dobitnica Oskara, ova glumica u mladosti je bila lepotica bez premca.

Mišel Jeo na dodeli Oskara 2024.
Mišel Jeo na dodeli Oskara 2024.foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Mišel Jeo u ostvarenju "Sve u isto vreme" toliko je očarala i publiku i kritičare da je bila zvezda 95. dodele Oskara, 2023. godine, te dobila prestižnu nagradu i ponela kući zlatnu statuetu o kojoj maštaju glumci.

 

Pored ovog filma, Mišel je glumila u ostvarenjima "Sutra ne umire nikad" i u kultnom ostvarenju Anga Lija "Pritajeni tigar, skriveni zmaj". Potom je igrala u "Memoarima jedne gejše", "Šang-Čiju i legendi deset prstenova", filmu "Mumija: Grobnica cara zmaja", seriji "Star trek: Discovery"...

 

 

Mišel Jeo sa svojim Oskarom
Mišel Jeo sa svojim Oskaromfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ipak, osim njene sjajne glumačke karijere i neverovatnog života, ona je i velika lepotica, što nikada nije isticala u prvi plan, ali zapravo je bila osamnesta najlepša žena na svetu u jednom momentu svoje mladosti!

 

 

Mišel Jeo na takmičenju Mis sveta 1983.

 

Mnogo pre nego što je malezijska glumica dobila Oskara, ona je zapravo krčila sebi put nekim drugim sferama šou-biznisa, a bila je toliko lepa da je osvajala titulu najlepše!

 

1983. godine, tada 21-godišnja Mišel Jeo, studirala je u Engleskoj, a kada je došla u Maleziju da poseti porodicu, njena mama joj je rekla da ju je prijavila za izbor za mis Malezije.

 

 

Mišel je bila neodlučna, ali kasnije je otkrila da je otišla na takmičenje da "zapuši mami usta".

 

Ona je pobedila na izboru, pa predstavljala Maleziju na izboru za mis sveta 1983. u Londonu, gde je bila čak osamnaesta!

 

 Govoreći o takmičenjima, australijski mediji imaju fotografiju Mišel na takmičenju Miss Moomba u Melburnu, iz 1984. I da, i to takmičenje je osvojila, piše ABC News.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

 

makonda-tracker