nije ni pomišljala na to

Ljubila je slavne muškarce, a mislila je da se NIKAD NEĆE UDATI: Glumica se povukla, pa dobila decu sa 48 i 52 godine

0

Slavna glumica u četrdesetim godinama se odlučila na brak i porodicu, iako je do tad mislila da je to nemoguće.

Kameron Dijaz i Bendži Maden dobili su drugo deete
Kameron Dijaz i Bendži Maden dobili su drugo deetefoto: EPA/MICHAEL NELSON

Holivudska glumica Kameron Dijaz (52) poslednjih godina veoma vešto čuva svoju privatnost, otkako se povukla iz sveta glume. Iako je bila jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, ona je, gotovo odjednom, nestala iz sveta poznatih i napravila veliku pauzu, posvetivši se životu za koji do pre nekoliko godina nije verovala da će voditi.

 

Naime, Kameron Dijaz se posvetila porodici koju je zasnovala s rokerom Bendžijem Madenom i ne eksponira se u medijima kao ranije. 

 

Iako je tvrdila da se nikad neće udati, upoznavši rokera i frontmena benda Good Charlotte, Kameron je potpuno promenila prioritete i napokon poželela da bude supruga i majka.

 

Ona i ne krije koliko joj prija život van holivudskih svetala...

 

 

Kameron Dijaz: Brak i porodica u četrdesetim

 

Kameron Dijaz je volela slavne zavodnike, kao što su Džastin TImberlejk, Džared Leto, Aleks Rodirgez, Met Dilon... Ipak, niko od njih nije uspeo da je natera da poželi da se uda i rodi decu, sve do Bendžija.

 

Brak je bio najlepša stvar koju sam uradila u svojim 40-im, otvorio me je na različite načine. Ovo je sjajno. Nisam mislila da bih to uradila, i ne znam da li bih to uradila da nisam upoznala svog muža. To je bilo iznenađenje za mene — rekla je Kameron Dijaz za Harper's Bazar u maju 2016, 16 meseci nakon što su se ona i rok zvezda venčali.

 

Kameron je u Bendžiju našla najveću ljubav
Kameron je u Bendžiju našla najveću ljubavfoto: EPA/MICHAEL NELSON

Izvor blizak paru je u januaru 2018. rekao da bi Bendži i Kameron „voleli da imaju bebu“, ali su se suočili sa problemima pri začeću. Insajder je otkrio da su isprobali procedure kao što su akupunktura i vantelesna oplodnja, ali, kako nisu uspevali da začnu na taj način, odlučili su se za opciju surogat majčinstva.

 

U decembru 2019, par je dobio svoje prvo dete, ćerku Rediks, kada je Kameron imala 48 godina.

 

Volim da budem majka. To je najbolji, najbolji deo mog života. Tako sam zahvalna i tako srećna i to je najbolja stvar ikada, srećna sam što radim sa Bendžijem i najbolje se provodimo. Ja sam oduševljena. Ne mogu da verujem — rekla je Dijaz tada.

 

Kameron je otkrila da je postala ponovo mama s 52 godine
Kameron je otkrila da je postala ponovo mama s 52 godinefoto: EPA/MICHAEL NELSON

Kameron je juče na Instagramu saopštila da je u 52. godini postala majka dečaka koji je dobio ime Kardinal Maden.

 

On je neverovatan i svi smo tako srećni što je ovde! Zbog bezbednosti i privatnosti dece neću objavljivati fotografije, ali on je stvarno sladak – poručila je mama Kameron, koja je govorila i da bi volela da živi još 50-60 godina, kako bi što duže bila sa svojom decom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Majčinstvo je moguće i posle četrdesete

 

makonda-tracker