(FOTO)

Povukla se iz sveta poznatih i nema nameru da se vrati: Ovako danas izgleda Kameron Dijaz — ali i njena preslatka ćerka

0

Glumica Kameron Dijaz, jedna od najpopularnijih i najlepših glumica Holivuda, napustila ja svet slave pre nekoliko godina i posvetila se u potpunosti porodici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mada je dugo ne viđamo u javnosti, Kameron Dijaz je uslikana na Beverli Hilsu sa suprugom Bendžijem Madenom,  gitaristom i vokalom benda Good Charlotte, i ćerkicom Rediks. Kameron i njena porodica izgledali su sasvim srećno i čini se da im baš prija život izvan holivudskih svetala.

 

 

Još otkako je devojčica bila beba, Kameron je o njoj brinula bez dadilje i postala je prava domaćica.

 

Bendži i Kameron postali su roditelji 2019. godine, ali nije poznato da li je devojčicu rodila glumica u 47. godini ili surogat majka.

 

Moja religija je porodica, a Majka je bog. Kameron Dijaz, ti brineš o nama i neguješ nas. Sve oko tebe raste i cveta pod tvojim svetlom. Naša malecka i ja živimo voljeni od strane tebe i zahvalni smo ti. Volimo te zauvek, mamice, hvala ti na svemu što činiš poručio je glumici nedavno njen suprug.

 

Dijaz je već nekoliko godina u potpuno drugačijem poslu: proizvodi vino od organskog grožđa, bez šećera, i reklamira to na Instagramu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker