presrećni

Rešila je da neće biti majka, a onda se sve promenilo: Slavna glumica tajno dobila drugo dete i saopštila na divan način

0

Šarmantna glumica u tajnosti je postala mama po drugi put i podelila lepe vesti s obožavaocima na simpatičan način

Kameron Dijaz nedavno je viđena sa ćerkom Radiks
Kameron Dijaz nedavno je viđena sa ćerkom Radiksfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Kameron Dijaz (51) poznata je kao neko ko odlično čuva svoju privatnost, naročito proteklih godina.


Ona je napravila pauzu od glume kako bi se posvetila porodici koju je zasnovala s rokerom Bendžijem Madenom i ne eksponira se u medijima kao ranije, pa je tako uspešno do sad krila da njihova porodica dobija još jednog člana.


Kameron je juče na Instagramu saopštila da je postala majka dečaka koji je dobio ime Kardinal Maden.

Blagosloveni smo i uzbuđeni što možemo da podelimo vesti o rođenju našeg sina Kardinala Madena – napisala je glumica uz fotografiju umetničkog dela njenog supruga.

 


On je neverovatan i svi smo tako srećni što je ovde! Zbog bezbednosti i privatnosti dece neću objavljivati fotografije, ali on je stvarno sladak – poručila je mama Kameron.


Ona nije otkrila datum rođenja svog sina niti kako je dečak došao na svet, a spekuliše se da je koristila pomoć surogat majke.

 

Prava ljubav promenila je planove Kameron Dijaz


Kameron Dijaz i Bendži Maden u braku su od 2015. godine i imaju četvorogodišnju ćerku Radiks. Glumica blista otkako je u ljubavi s Madenom, a jednom prilikom je istakla da nije ni pomišjlala da će se udati dok nije upoznala njega.

 

1 / 5 Foto: EPA/MICHAEL NELSON


Brak je bio najlepša stvar koju sam uradila u svojim 40-im, otvorio me je na različite načine. Ovo je sjajno. Nisam mislila da bih to uradila i ne znam da li bih to uradila da nisam upoznala svog muža. To je bilo iznenađenje za mene – rekla je glumica za Harper's Bazaar.

 

Ona je pričala u prošlosti i o tome kako nije videla sebe u ulozi majke.


To što nemam dete zaista olakšava stvari, ali to ne znači da je u pitanju laka odluka. Ja volim da štitim ljude, ali nikada me nije privlačilo majčinstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)


Međutim, to se promenilo tek nakon udaje za Madena i Kameron sada uživa u porodičnom životu, zbog koga je na nekoliko godina napustila Holivud.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tema: Surogat majčinstvo

 

makonda-tracker