kako danas izgleda?

Venčali se posle 14 godina, pa odmah – RASTALI: Lusija iz "Seranovih" imala je zanimljiv život, a vreme za nju stoji

0

Jedna od najpopularnijih španskih glumica, koju smo obožavali u čuvenoj seriji, imala je vrlo nepredvidiv život. Otišla je iz rodnog grada, a potom mu se vratila da bi studirala arhitekturu, samo da bi ubrzo potom postala omiljeno TV lice u Španiji, a zatim i filmska zvezda.

Belen Rueda kao Lusija u seriji 'Seranovi'
Belen Rueda kao Lusija u seriji "Seranovi"foto: Amazon Prime Video España, Youtube Printscreen

Španska serija "Seranovi" (Los Serrano) bila je jedna od najvećih televizijska senzacija koja je na naše prostore stigla s Pirineja.


Snimana od 2003. do 2008, ona je postigla ogroman uspeh u Španiji, gde je bila jedna od najgledanijih TV serija u istoriji, a bila je veoma popularna i na prostoru Balkana i predstavila nam veliki broj španskih glumaca sa čijim radom možda nismo bili dovoljno upoznati.


Među njima je Belen Rueda, koja je igrala Lusiju i koja je danas jedna od velikih tamošnjih zvezda, pa ne čudi što je u više navrata morala da izlazi iz serije kako bi radila na drugim projektima.

 

Lusija i Dijego u seriji 'Seranovi'
Lusija i Dijego u seriji "Seranovi"foto: Youtube Printscreen

Neočekivana glumačka karijera Belen Ruede


Belen je rođena u Madridu 16. marta 1965. godine, a ljubav prema umetnosti i sceni nasledila je od majke, koja je bila instruktorka baleta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)

 

Kad je bila mala, porodica se preselila u San Huan, ali se ona uskoro vratila u rodni grad kako bi studirala arhitekturu.

Međutim, kada je počela da pohađa fakultet, pojavljivala se u jednom večernjem šouu, a potom postala i njegova voditeljka. U međuvremenu su počele da joj stižu i ponude da se okuša kao glumica, a prihvatila je da zaigra u seriji "Periodistas".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)

 

Ispostavilo se da je ovo bilo odluka koja će joj promeniti život, pa je Belen Rueda u ovom projektu ostala od 1998. do 2002.


Usledili su "Seranovi", a potom i naslovi "Ismael", "8 sastanaka", "Ne plaši se", "Sirotište", holivudski film "Okrutna milost", zatim "Pakt", "Telo"...

 


Privatni život Belen Ruede


Belen iza sebe ima dva braka, a prvi put se udala sa samo 20 godina, kada je rekla "da" Italijanu Jamadu Masimu. Međutim, razveli su se posle dve godine.


Zaa scenaristu i producenta Danijela Eciju je bila udata svega godinu dana. Ipak, zajedno su proveli mnogo vremena: venčali su se posle 14 godina veze, a zajedno su dobili tri ćerke Mariju, Lusiju i poznatu špansku glumicu Belen Eciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)


Nakon razvoda od Ecije, Belen je bila u petogodišnjoj vezi s Rodžerom Vinsentom, a od 2014. godine nije poznato da li je neko uspeo da osvoji njeno srce.


Kako Lusija iz "Seranovih" izgleda danas?


Španska glumica, koja se u mladosti bavila i modelingom i baletom, danas spada u omiljene španske glumice i vredno radi, iako umerenijim tempom nego ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belen Rueda (@bybelenrueda)


Proteklih godina učestvovala je u više uspešnih projekata, pa smo imali priliku da viđamo Belen Ruedu na crvenom tepihu, dodelama nagrada i raznim drugim događajima.


Zato njeni obožavaoci mogu da se uvere da je za lepu Špankinju vreme stalo i da izgleda maltene isto kao u "Seranovima", uz poneku boru koja se očekuje u njenim godinama, a poslednji put je viđena početkom marta, na Filmskom festivalu u Malagi.

 

Belen Rueda (Lusija iz serije 'Seranovi') na Filmskom festivalu u Malagi
Belen Rueda (Lusija iz serije "Seranovi") na Filmskom festivalu u Malagifoto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rutina Ive Štrljić pred snimanje

 

makonda-tracker