simpatično

Jednu stvar mu dopušta u bukvalno svakoj situaciji: Penelope Kruz otkrila kako izgleda biti u braku s Havijerom Bardemom

0

Iako obično ne pričaju o svom privatnom životu, španska glumica napravila je izuzetak da bi pohvalila dar svog supruga kome se divi i uživa u njemu u svakoj prilici

Havijer Bardem i Penelope Kruz u braku su od 2010. godine
Havijer Bardem i Penelope Kruz u braku su od 2010. godinefoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Španska glumica Penelope Kruz je već 14 godina u braku s kolegom Havijerom Bardemom, s kojim ima dvoje dece – blizance Lunu i Lea.


Par je zajedno od 2007. godine, ali se poznaje mnogo duže. Kako je Bardem priznao, trebalo je vremena i hrabrosti da konačno napravi prvi korak i pokuša da osvoji jednu od najlepših žena planete, a venčali su se na Bahamima 2010, na intimnoj ceremoniji u krugu najbližih.


Penelope i Havijer poznati su kao par koji, iako je izložen očima javnosti i uvek na meti paparaca, uspeva da sakrije svoj privatan život i živi mirno, povučeno i porodično, a povremeno otkriju poneki detalj o svom braku.

Tako je španska glumica sada u intervjuu za Elle otkrila kako je biti u braku s Havijerom Bardemom, što sigurno zanima milione njegovih obožavateljki. Kako je otkrila, glumac je pravi zabavljač u porodici, a ona posebno uživa u njegovim imitacijama.


On peva i sjajan je plesač – objasnila je Penelope Kruz. – Neverovatno imitira Mika Džegera. Imitira Ala Paćina i De Nira kako razgovaraju. Nestvarno je!

 

Havijer Bardem i Penelope Kruz na dodeli Oskara
Havijer Bardem i Penelope Kruz na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Štaviše, kako kaže, toliko je zabavljaju talenat i humor njenog supruga da je čak i u situacijama kada nema mesta šali raspoložena za njih. Na pitanje dopušta li te imitacije, na primer, za stolom, ona kaže:


Iskreno, u bilo kojoj situaciji.


Penelope i Havijer poznati su po tome što su vrlo zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihova deca: Lea i Lunu nećete videti na društvenim mrežama niti na crvenom tepihu, a tek na retkim paparaco fotografijama možemo da ih vidimo na javnim mestima s roditeljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)


Na njima je odluče hoće li se baviti poslom zbog kog će biti izloženi javnosti ili ne. O tome mogu da pričaju kada budu spremni – kaže glumica.

 

 

BONUS VIDEO

Tehnika koja Penelope Kruz pomaže da ostvari snove

 

makonda-tracker