mnogima omiljeni lik

Uz njega smo se smejali do suza: Kako danas izgleda Dijego iz "Seranovih"?

0

Serija o porodici Serano nas je iz večeri u veče zasmejavala svojim odnosima i dogodovštinama, a mnogima omiljeni lik je bio upravo Dijego Serano.

foto: Printscreen/Instagram/
foto: Printscreen/Instagram/

Serija "Seranovi" bila je jedna od omiljenih koja se emitovala ranih 2000-ih godina. 

 

Svi smo željno iščekivali da vidimo nove dogodovštine porodice Serano i njihovih prijatelja, a jedan od likova koji nas je najviše zasmejavao je definitivno Dijego Serano koga je fantastično odigrao španski glumac Antonio Resines

 

On je rođen u Kantabriji 19954. godine. Kroz svoj život je dosta lutao dok nije spoznao glumu.

Naime, prvo je upisao pravo, pa je prešao na informacione nauke na Univerzitetu Complutense u Madridu. 

 

Tamo je delio učioniocu sa filmskim rediteljem Fernandom Truebom, sa kojim je postao prijatelj i debitovao u filmu Opera Prima iz 1980. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Resines (@antonio_resines)

U svojoj bogatoj karijeri nanizao je uloge u filmovima "Svi muškarci su isti", Srećna zvezda", "Devojka tvojih očiju", "Kraljica Španije", "Ćelija 211", kao i u serijama Seranovi, po kojoj je možda i najpoznatiji internacionalnoj publici, ali i u seriji " Benidorm".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Resines (@antonio_resines)

Imenovan je za predsednika Španske akademije filmske umetnosti i nauke 2015. godine i dobitnih je brojnih nagrada uključujući nagradu Goja za "Srećnu zvezdu" i Zlatnu medalju za zasluge u likovnim umetnostima 2020. godine.

 

makonda-tracker